Yektasmom bende yekta düşünüyorum ama sanki anlamı dine uygun değil mi ne kadar veremedim
Hadi bebiş isimlerini yazalım
melike14- Kızım olucak ismide KUMSAL olucak inşallah 🤲🏻🤰🏼
melike14- Oğluşum olacak MEHMET ARDEN koyacağız nasipse 😇
PoyrazzBey Farsça yek kelimesinden geliyor, biricik, özgün gibi anlamları var. Yanında Enes ismi de olduğu için tereddüt etmedim ben bir Yekta Kopan hayranı olarak 😍
Ahlahanim benim bebis kız canım ki beni kırmaz saolsun ben uğraşıyorum onla tabiki şimdi onun hakkı oğlumda demedi bile babasının ismini falan ne istiyorsan o olsun dedi ben koymuştum kızımın isminide eşim koyacak tabiki 😊
gldn065807 sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar inşallah yavrularımız😊
Kızım olacak inşallah Esma Rana 🌸 sağlıkla gelsin tüm bebişler😇
Göktuğ 💙
mmmmm01 yaa çok teşekkür ederim 🥰
Cicekkiz1 kızımın adı Ayşe Hüma, bazıları Huma diyo baya kaba söylüyorlar ama çok naif bi isim aslında🙄 ben de Feyza koymayı çok istemiştim ama çevre, arkadaşlar vazgeçirdiler içimde kaldı. Siz sırf bi kaç kişi kaba buluyor diye vazgeçmeyin bence sonra içinizde kalır benim gibi..
Oglum olursa sabîr koymak istiyorum
Nesrin-57 Öyle mi o kadarını araştırmadm daha ama kulağıma çok hoş geldi çok beğenmiştim şimdilik kızım yok amaa ileride olursa o zaman düşünebilirm teşekkür ederim
melike14- Elif sare olacak insallah 🙏🥰
Pisili Ewet ama kulağıma çok hoş gelmişti çok beğendim
melike14- kızım olacak allah izin verirse adı Aslıhan olacak 3 buçuk yaşında oğlum var oda Alparslan 🥰