• isimler
  • Hadi bebiş isimlerini yazalım

Kızım olursa Menesa🍭
Oğlum olursa Muaz🍭

Neva istiyorum ben ikizlerden birini ama değerine daha karar veremedim. Neva ismiyle dalga geçerler nevar derler falan dediler :( sonra ben de soğudum biraz.

İlk çocuğum kız oldu ben koydum Berru su ikinci erkek oldu eşim Ömer koyucam dedi istemedim Kerim Berke koyd şimdi yine hamileyim erkek olacak eşim bari bu sefer izin ver Ömer koyayım diyorum hiç istemesemde mecbur gönlü olsun diye tamam dedim ama ikinci bir isim bulamiyorum Ömer Faruk,Ömer Asaf harici daha modern bir isim

Kızımız olacak inşallah ismini “Nursima” koymayı düşünüyoruz.

melike14- Merhaba arkadaşlar, bir fikir almak istiyorum sizden. Ben şuan 21. Haftadayım. Doktor detaylı ultrason yapılması gerek dedi. Fiyatlar da 600 TL-800 TL arası. Bana çok tuzlu geldi bu fiyatlar. Siz de yaptırdınız mı. İstanbul Küçükçekmece’ de oturuyorum. Bana önerebileceğiniz uygun bir hastane var mı ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙏🏻

melike14- erkek olursa Muhammet Yusuf kız İÇİN düşünmedik hala hayırlısını versin Allah 😊

Oğlum olucak Asil Yaman 🥰

melike14- kayra ismini ben de seviyordum ama mitolojik bir tanrı adıymış oyüzden caiz olmaz diyorlar canım sen de bir araştır buna dikkat ediyorsan tabiki

Tahmin olarak oğlan dediler ama bilmiyorum poyraz istiyorum eşim Haşim diye tutturdu umarım olmaz