• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

ikramomm inşallah kuzum rabbim sana da en hayırlısından en erken vakitte nasip eder inşallah ❤️

Merveyldz71 kanda değerin güzel yükselmiş ya en önemlisi o benim 2. Transferim bu onda dış gebelik oldu sonucum hep düşüktü bunda yüzlerin üstünde çıkınca 9. Gün ümitlendim işte .

eddaaaa tabikide normal sen bizim türk insanına bakma lütfen ben de hic yaşamadım ilk zamanlarda bulantı her insan yaşayacak diye bir kaide de yok ki

Papatyayt benim de hiç olmadı sadece sabah ve akşamları midem biraz kötü oluyor sonra geçiyor

Aserpil Allah sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😊 proluton iğne mi vuruluyorsunuz eğer oysa evet proluton iğne ağri yapıyor benimde vurulduğum yer ağrıyo bir iki gün birde yağlı iğne olduğu için gayet dikkatli ve yavaş yapılması lazım bu hafta vurulurken hemşire muhtemen hızlı vurdu benim boğazım gıcık yapmaya başladı öksürük nöbeti yaşadım sedyeden kalkarken birde prospektusunu okudumki iğnenin yavaş yapılması gerekiyormus hızlı yapılınca öksürüğe sebebiyet veriyormuş sizinde öyle bir durumunuz olursa muhakkak hemşire bildirin.

fatma9 benim de 2 embriyo 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻 5+1 bugün, pzt randevum var

Ysmemr ay bende öyle 7+3 üm midem hiç bulanmıyo ztn hiçte kusmadım ilk baş bulanıyordu şimdi bulanmıyo bende korkuyorum acaba bişey mi var die

Selam kızlar. Son adet tarihim 2 Eylül. Bu hafta salı günü beta verdim. 13400 çıktı. İlk gebeliğim düşüktü. Haftaya perşembe doktora gitcem ilk kontrol. Şuan folik asit kullanmıyorum. Geç kalmış olur muyum folik asit için? Bide değerim nasıl sizce?

Uygulama da 6+1 görünüyorum sat a göre

Bizde yeni ögrendik bebişi 5 haftalık sanırım