• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Baykuss bana da söylemediler sağlık ocağında yaptırmıştım sadece gebesiniz dedi bende haftalığını sordum bunu doğum doktorunuz bilir ben bilmiyorum dedi nasıl doktorlar var anlamıyorum en basit intten bakıp değer sonucunu bile söyler yani insan

Selammm kızlar inşallah mesajımı görüp umut cevaplarınızı okumak nasıp olur. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Egelimin 2 gün gecikmesiyle 236.3 betayla hamile olduğumu öğrendim. Benim gibi beta değeri öğrenen oldu mu acaba ?

hilall_27 ben kadın doğuma gittim o da kimyasal gebelik dedi daha çok yeni iki hafta sonra gel dedi kese görünmüyor dedi

Eda0007 allah bağışlasın sana bebeğini inşallah amin umarım en kursa zamanda anne olurum bende

6+4 olduğumu ogrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏

AlindaMelinda 4 ekimde 106 küsürle öğrendim . 8 ekimde tekrar verdim 633 küsürdü. Tekrar kan vermedim. Haftaya ultrason için doktora gideceğim için inşAllah 🙏🏻

eddaaaa Elhamdülillah ben hiç yaşamadım. 14. Haftadayiz. Ailemde böyle olmuş benim. Genetik mi bilmiyorum. Umarım sonuna dek böyle devam eder

1234- benimde sat 31 Ağustos 🤣gittiğimde sat a göre 5 buçuk haftalıktı ama ultrasonda keseye bakıp 4 hafta dedi bana da..

Gamzenlll ilk gebeliğimde birkere bile olmadı ama bu gebeliğimde kusma değil de çok bulantım oluyor malesef. Her gebelik aynı olmuyormuş

11+4 olduk bizde bende sabahları daha çok oluyo akşamları yine iyim gece de öyle pek uyuyamyorm dün gece hiç nerdeyse bulantmda vardı karnmda ağrıdı uyuyakalmşm sabah kalktm bişey yoktu Allahtan gece korkmuştum bişey olur diye

Merhabalar 8+5 deyim şuanda aşırı miğde bulantısı var maalesef 😔

Yasmnnn Benim ilk gebeliğimde miğde bulantım oldu fakat çok değildi sabahları oluyordu 2. Gebeliğim şuna 8+5 deyim günün her saati sürekli miğdem bulanıyor 😔

ikramomm

1234- merhaba sizinle son adet tarihimiz aynı bende 2 gün önce kan verdim 112 çıktı sizin kaç acaba ve sizce 112 normal mi