Civcivinannesiii vallahi çok haklısın , bulantısı olmayan sizleri gördükçe rahatladı için 🙏🏻 inşAllah sağlıkla tamamlarız gebeliklerimizi 🥰 Meleğimiz gelir kucağımıza sağlıkla ☺️
Yeni gebeler toplanalım🤰
Civcivinannesiii umarım ilk gebeliğim birde 😔 yarın belli olucak
Arasinkardesioluyor 4+4 henüz yeniyiz 🐣🙂
eddaaaa insallah canm insallah🥰sen uzulme cevrenin lafiyla cok biliyo onlar🤣
Arasinkardesioluyor bizde 7+3 olduk ama maalesef covid geçiyorum şuna hamilelik belirtisini bastırıyor
Esmaerkan ilk haftalar çok korkutucu oluyor bi arkadaşımdada tümör var demişti bebek için doktor kendiliğinden kaybolmuş sonra
5+5 haftalık :) bulantı yok arada hafif baş dönmesi oluyor geçen haftalarda da sancı yapıyordu yerleşme dönemi bazılarında sancılı geçiyormuş yine ara ara sancı oluyor hafif
Arasinkardesioluyor bende 6+4 🙈 ama hâla hamile moduna giremedim ya o duygu yok kalp atışında annelik moduna girersin dediler ama yok yani 🤷♀️
aleynasamira ayy şaka gibi moral bozmada birebirler. Sen moralini yüksek tut canım
- Düzenlendi
aleynasamira
Kanamadan sonra kan alınmadi
10 haftalığım gebelik icin gerekli tahlillerimi yaptırmıştım iyi çıktı doktorum vitamin vermemişti sadece folik asit kullanıyorum 6+4 de çok az kanamam oldu alttan muayne oldum progestan verdi ve iğne vuruldum gecti 9+3 de pembe renk akıntı geldi doktorum protestani günde 2 adete çıkardı ve iğne vermedi geçti cuma günü kontrolüm var seninde düşük riskin olabilir stres yapma daha çok olumsuz etkilenirsin canım inşallah iyi haberler alırsın
- Düzenlendi
Arasinkardesioluyor 9+1 oldum bulantım ara sira oluyor sadece tuzlu domates ekmek rahat yiyebiliyorum
Yasemin_2958 kalp atışını duydunuz mu
Arasinkardesioluyor merhaba. ben cuma günü 6 haftalık oluyorum. İlk kez cuma doktora gideceğiz. 🥁🥁 6. Haftada kalp atışını duyan var mı acaba🎉