• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Civcivinannesiii vallahi çok haklısın , bulantısı olmayan sizleri gördükçe rahatladı için 🙏🏻 inşAllah sağlıkla tamamlarız gebeliklerimizi 🥰 Meleğimiz gelir kucağımıza sağlıkla ☺️

Esmaerkan ilk haftalar çok korkutucu oluyor bi arkadaşımdada tümör var demişti bebek için doktor kendiliğinden kaybolmuş sonra

5+5 haftalık :) bulantı yok arada hafif baş dönmesi oluyor geçen haftalarda da sancı yapıyordu yerleşme dönemi bazılarında sancılı geçiyormuş yine ara ara sancı oluyor hafif

Ysmngny normL cnm benimde gorunmedi kan 191 cikti bugun yine gidicem doktora artisa bakicakmis.

aleynasamira
        Kanamadan sonra kan alınmadi

10 haftalığım gebelik icin gerekli tahlillerimi yaptırmıştım iyi çıktı doktorum vitamin vermemişti sadece folik asit kullanıyorum 6+4 de çok az kanamam oldu alttan muayne oldum progestan verdi ve iğne vuruldum gecti 9+3 de pembe renk akıntı geldi doktorum protestani günde 2 adete çıkardı ve iğne vermedi geçti cuma günü kontrolüm var seninde düşük riskin olabilir stres yapma daha çok olumsuz etkilenirsin canım inşallah iyi haberler alırsın