• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Busranur1108- aynıyız 🙈bende 7+3 bende aşırı derecede bulantı var doktorum zayıfladığım için prilam bulantı ilacı verdi 😩

Melikeakarsu şuan gün ve gün aynıyız 🥰🧿 benimde karnım ağrıyor özellikle tam göbek deliğinin altı 😔

Aysehsdmr yani degisebiliyo anladigim kadariyla benim 4 haftalik 3 gun adet gecikmesi ilk testim 241 cikti. Iki gun sonra 767 oldu.

eddaaaa benim 3. Hamileliğim ilkinin 6. Haftada kalbi durmuş 10. Haftada düşük sancıları tuttu. O şekilde anlaşıldı kürtaj oldum. Birden bire bulantılarım kesilmişti. Anlam verememiştim. 2. Hamileliğimde oğlum oldu. Bu 3. Hamileliğim oğlumda kusmadım. Bulantımda aşırı olmadı. Bunda da yok. Ama şeytan ara ara yokluyor ya bununda kalbi durduysa sen anlamıyorsan falan? 😔😔😔

Naazli inşallah sağ salim duyarsınız 😍

eddaaaa rahat ol herkes aynı şeyleri yaşayacak diye Bi kaide yok sonuçta 😉😉

eddaaaa

eddaaaa çok şanslısın bence ben hayatı sorguluyorum gerçekten iğrenç bir hayat modundayım

eddaaaa keşke bende de olmasaydı bulantı.6+4 kalp seslerini de duydum

Arkadaşlar 5 bucuk haftalik oldugunu söyledi doktorum ama 2 haftadir kahve rengi akinti geliyor yaşayan varmi ?

Merhaba kızlar bizde 9+3 haftalık olduk inşallah allah hepimize sağ salim kucamıza almayı nasip eder. 🥰🍼

Yonca93 banada verdi premısıs mı ne öyle bişey 110 TL aslında ilaç da değilmiş vitamin gibi bişeymiş ama yinede kullanmıyorum çekiyorum bişey fılan olur diye

Arasinkardesioluyor
    13+4 oluyoruz artık 😊 ilk haftalar çok mide bulantısı ve kusma yaşadım ve sinirlilik de çok vardı kilo vermiştim. Bir haftadır çok şükür iyiyiz😊