Busranur1108- aynıyız 🙈bende 7+3 bende aşırı derecede bulantı var doktorum zayıfladığım için prilam bulantı ilacı verdi 😩
Yeni gebeler toplanalım🤰
Melikeakarsu şuan gün ve gün aynıyız 🥰🧿 benimde karnım ağrıyor özellikle tam göbek deliğinin altı 😔
Arasinkardesioluyor 29 haftalığım yeni sayılırmıyım
Arasinkardesioluyor bende gebe kalmak istiyorum lütfen dua edin
eddaaaa benim 3. Hamileliğim ilkinin 6. Haftada kalbi durmuş 10. Haftada düşük sancıları tuttu. O şekilde anlaşıldı kürtaj oldum. Birden bire bulantılarım kesilmişti. Anlam verememiştim. 2. Hamileliğimde oğlum oldu. Bu 3. Hamileliğim oğlumda kusmadım. Bulantımda aşırı olmadı. Bunda da yok. Ama şeytan ara ara yokluyor ya bununda kalbi durduysa sen anlamıyorsan falan? 😔😔😔
eddaaaa keşke bende de olmasaydı bulantı.6+4 kalp seslerini de duydum
Gamze_35_01 olabilir canım. İki gün sonra tekrar git artmış mi diye kontrol ettir mutlaka
Arasinkardesioluyor merhabalar kahve rengi atinti geliyor sizden doktor normel dedi ama cok korkuyorum
5+1
Arkadaşlar 5 bucuk haftalik oldugunu söyledi doktorum ama 2 haftadir kahve rengi akinti geliyor yaşayan varmi ?
Merhaba kızlar bizde 9+3 haftalık olduk inşallah allah hepimize sağ salim kucamıza almayı nasip eder. 🥰🍼
Yonca93 banada verdi premısıs mı ne öyle bişey 110 TL aslında ilaç da değilmiş vitamin gibi bişeymiş ama yinede kullanmıyorum çekiyorum bişey fılan olur diye
Ysmngny çok normal 😊rn az 1500 olması gerekiyormuş
Arasinkardesioluyor
13+4 oluyoruz artık 😊 ilk haftalar çok mide bulantısı ve kusma yaşadım ve sinirlilik de çok vardı kilo vermiştim. Bir haftadır çok şükür iyiyiz😊