• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa benimde yok hatta kullandığım ilaçların yan etkisi bulantı oluyormuş ama yaşamadım annemde hamileliğinde bulantı yaşamamış genetik de olabilir daha güzel istediğin şeyleri yiyebiliyosun öyle diyenleri takma canım

eddaaaa etrafa nolur takılma. Her şeyi söylemek söyleyebilmek üzerine koşullanmış oluyorlar. Ben şu an 7. Haftamdayım ama mide bulantısı istifra yaşıyorum ama kız kardeşim 7 aylık hamile hiç mide bulantısı yaşamadı.

Puki çok teşekkür ederim bulantısı olmayan kişileri duydukça içim rahtlıyor gerçekten 🙏🏻

Merhabalar bende 2.hamileliğim kızım 6 buçuk yaşında kaç senedir istememe rağmen olmuyordu ccok güzel bı surpriz oldu bende 6.haftadayim cuma günü doktora gidicem kalp atışlarını duyabilirmiyiz çok merak ediyorum 🤗

H-Bade çok haklısın annemler teyzeler halalar kuzenler hepsi ilk 3 ay beslenemedikleri için bana sorup Allah Allah niye bulantın yok acaba diyorlar onlar yüzünden gebeliğimin tadınıda çıkaramıyorum valla

NlnClgn çok teşekkür ederim içim rahatladı valla 🙏🏻 Seninde en kısa sürede geçer güzel güzel gebelik geçirirsin inşAllahh 🥰

Yagmurmg evet benim gibi bulantısı olmayan kişileri burda gördükçe gerçekten bulantı olacak diye birşey yokmuş diyorum , içim çok rahatladı 🙏🏻

eddaaaa
            9+4 deyim bende de hiç bulantı kusma olmadı normal tabiki etrafını yoksay. Bazı insanlar kötü olmanı isteyebilir ama biz güzel hamilelik geçiriyoruz çok şükür😊