• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa yaa en sinir olduğum şey çevrenin negatif konuşması canm benlm mide bulantısı olsun Yada olmasın bu bebişin sağlığını belirlemiyor bırakın şu millete Kulak asmayı

fatti23 bir tane daha test al cnm bi dene yani şimdi ben ne desem boş beta hcg baktır inşallah güzel sonuçlar alırsın

eddaaaa bende 8+3 oldum ve mide bulantım kusmam yok çok nadir arada oluyor oda yemeği fazla kaçırınca :) bende siz gibi çok takıldım araştırdım ama çok normalmiş birazda ırsi sanırım bi ablamda çok olmuş bi ablamda hiç olmadı takılmayın kalp atışını duydum bebişimin gayet sağlıklıymış :) ki ben 4 haftalıktan beri lekelenme yaşıyorum progestan kullanıyorum 🙂

Belirlenmedi ikinci kanı mutlaka ver canım bir baktır yükselişte mi gecikmeden ver inşallah güzel sonuçlar çıkar 🤗

7 haftalık olduk bugün 🥰 doktor kalp atışını dinletmedi sadece gösterdi zararlı olabilir diye. Aklıma takıldı sorduğum herkes de ilk defa duydum diyor…

eddaaaa ben 34. Haftamdayım bulantım kusmam olmadı denecek kadar az oldu hatta kusma sayım 4 kez oldu sadece o da ilaçlardan tiksintiden oldu bence gayet normal ve hatta şanslısın 😊

eddaaaa illa bulantın olacak diye bir şey yokkı canım ne güzel işte bulantının olmaması kimsenın dedıgıne bakma bebegın saglıklıysa gerısnı arkana al duyma