• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa
Benim üç aya kadar hiç olmadı ve iştahım açıldı hiç bir şeyden tiksinmedim ama 3 buçuk ayda başladı inşallah uzun sürmez çünkü gerçekten çok kötü

Adet tarihine göre 6+5 pazartesi doktora gideceğim kalp atışı için inşaallah problem yoktur bende çok bişey hissetmiyorum arada ağrım oluyor birde göğüs hassasiyeti çok fazla bulantı kusma yok bende de

9+4 bel ağrısı ve bulantı ile yola devam 😊

ikramomm canım geçen sene kimyasal gebelik yaşadım çok ümitlenmiştim ama vardır bir hayır dedim 1 sene sonra tekrar gebe kaldım 8 haftalığım ve kanamam geldi bu sefer kalbini bile duydum yatıyorum ikinci gebeliğin çok sağlıklı olsun inşallah sağlıkla kucağına al inşallah 😔🙏🏻

Eda0007 sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah sakın moralini bozma suratını asma sağlıkla gelsin miniğim inşallah

Belirlenmedi aynı zaman benimde 🥰iki kez test yaptm ilki 5 bn çktı diğeri 10 bin ultrasonyonda keseyi gördk çok şkür haftaya tekrar kontrlm var 🥰

Arasinkardesioluyor 9+1 olduk bugün bende geç ögrendim hamileligimi 8.ci haftamda. Doktora gittim kalp atışlarını dinledim

Belirlenmedi 2 Eylüldü beta 312 çıkmıştı ilk ☺️Kese bile yoktu 1hafta sonra çağırdı kese göründü 😇

Minelbebek maşallah cnm benim de son reglim 9 eylül bitiş 14 eylül 7 ekimde beta 39.1 çıktı 11 ekimde ise 236.3 beta değerim çıktı doktor düşük buldu bakalım inşallah yükselir

eddaaaa Merak etmeyin bende de hiç olmadı. Bir sorun felan da olmaz bazılarında olur bazılarında olmaz normal bir şey dir.

Baykuss bana da söylemediler sağlık ocağında yaptırmıştım sadece gebesiniz dedi bende haftalığını sordum bunu doğum doktorunuz bilir ben bilmiyorum dedi nasıl doktorlar var anlamıyorum en basit intten bakıp değer sonucunu bile söyler yani insan

Selammm kızlar inşallah mesajımı görüp umut cevaplarınızı okumak nasıp olur. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Egelimin 2 gün gecikmesiyle 236.3 betayla hamile olduğumu öğrendim. Benim gibi beta değeri öğrenen oldu mu acaba ?

hilall_27 ben kadın doğuma gittim o da kimyasal gebelik dedi daha çok yeni iki hafta sonra gel dedi kese görünmüyor dedi