Mucizem_20 benim de öyle idi ne ilçede ne ilde sıra bulamadım bi tane buldum randevu Ya yakın aradılar iptal olmuş dendi. Son çare özel oldu 1.5 2 ayda bi özele gidiyorum

Ben tamamen şansa bağlıyorum bu mevzuyu.Özelde gittiğim doktorum çok iyiydi ve bana kendisi burda ekstra ücret ödeme tahlillerini sağlık ocağında yaptır getir dedi hep o şekilde ilerledik..Özelde tahlile de tonla para bayılmamış oldum.

NaimeYilmaz Devlete gidiyorum yani tıp fakültesine fakat özel gebe bölümüne gidiyorum yani yine muayene paramı ödüyorum doktorum çok ilgili çok cana yakın istediğim zaman telefondan ulaşabiliyorum zaten bunu ilk gidince kendisi söylüyo numarasını veriyo numaranızı alıyo ve 7/24 bana yazabilirsin diyo tahlillerim de ücretsiz oluyo sadce muayene ücreti veriyorum ve doktorumdan çok memnunum 🙏🏻

Malesef devlette ki çoğu doktorun ilgisiz olmasının sebebi günde bir çok hasta bakıp hakettiklerini alamamalarından kaynaklı. Herkes para icin yapıyor bu işi tabi bazıları da bu yüzden özele geçiyor hem hasta az hem hakettiklerini alabiliyorlar. Devlettekilerin bikmaları çok normal Suriyelilerin doğumlarını da onlar yapıyor ve günde kaç Suriyeli geliyor bilin bakalım. Özeller de Suriyelilerin doğum yapamaz. Her taraf iki taraf icin de zor dönemler

matildaaa
        O kadar üzülmüştüm ki ne yapacağımı sasırdım sikayette etmedim kendime cok kızıyorum su anda

Şeker testi ve detaylı ultrason hariç hepsini devlette yaptırdım. Gebeligimin 20 küsür haftalarından beri özele gidiyorum. Devlette doğum yapmak istiyordum fakat memnun kalabildigim bi doktor yoktu.
        Şu an özel takipliyim isteğe bağlı sezeryan düşünüyorum ve ücreti 2250 tl.
        Bütçemi çok sarsacak bi ücret olsaydı yine devleti tercih ederdim mecburen.

NaimeYilmaz bende devlete gidiyordum cinsiyet partisi yapacaktık bu yüzden hem özele gidelim soralım hemde devlete cinsiyetten emin olalım diye bana bağırdı doktor kaç yerde öğrenmek istiyorsunuz diye iyiki heyecanlımışım yoksa normalde %100 kavga ederdim birdaha da gitmedm devlete hep özele gidiyorum doktorum daha ilgili maddi durumu aşırı zorlamıyor ama sorun yaratıyor altınlarımı sata sata gittim kaynanamlar verdi eşimle biz verdik falan şimdi bileziğimi satarak ödiyicem doğum parasını cocuğum için değer ya ne önemi var ben evlendiğimde onlar mı vardı sanki allahım olmayana versin inşallah🙏🏻 Çocuklarımızı sağ sağlim alalım kucaklarımıza🙏🏻

NaimeYilmaz Ozel de doğum yaptım sezeryanla 1500 TL . Asla memnun kalmadım dogumdan da çarşafları mi bile degistirmediler 2. Bebeğime hamileyim dewlete gdyorum inşallah memnun kalırım

Azra777 Ya Allah aşkına Suriyeliler kaç yıldır burada doğuruyor 10 yıl daha öncesindeki kötü muameleleri neye bağlıyorsunuz? Devlet Hastanesi’nde ilgi alaka malesef yeterli düzeyde değil tabi işini layıkıyla yapan ender doktorları tenzih ediyorum.

Dnacar83 kaçıncı hafta da özel gitmeye başladınız doğum için ☺️ Ben devlet takipliydim Dr bıraktı özel düşünüyorum ama 35+3 olmjş olacağım gittiğimde özel Dr ☺️

NaimeYilmaz kontrol için randevu düşünemiyorum haliyle özele gidiyorum ama doğumu devlette yapıcam hayırlısıyla

NaimeYilmaz bende ozel hastaneye gidiyorum okadar para veriyorum bi bebegime bakmak icin.. kan alcaklar ondanda bir suru para istiyorlar. Bebege bakmak icin doktora gittigimde karin agrisi var diyorum adam ilgilenmiyor bile. Ben ozele gitmek istemiyorum ama esim istiyor dusuk yaptigim icin suan risk almak istemiyor ama fiyatlar okadar sacmaki 😵

Özel de sanki para yi verdiğin için seninle ilgileniyormus gibi oluyor bu da bana samimiyetsiz geliyor sadece detaylı ultrason için özeli tercih ettim başından beri Devlete gidiyorum ve 3tane erkek doktor tercihim oldu 3unden de gerçekten çok memnunum Allah nasip ederse 19 gün kaldı doğuma Devlette doğuracağım bi aksilik çıkmazsa :)

Deryaiso valla fiyatlar bana çok çok iyi geldi. Ben Medical park a gidiyorum 245 TL indirimli muayene öğretmen olduğum için. Doğumda 6.500 TL. Daha uygun alternatifler var ama doktorumdan ve muameleden memnunum. Su an işsizlik maaşı alıyorum eşimin maaşı da çok yüksek değil evimiz de kira ama zamanında birikim yapmıştım şükür sıkışmıyoruz. 2000tl hiçbir şey biraz diş sıksan biriktirirsin. En azından içine sinerek yaparsın doğumunu bu yaştan sonra azar mı yicez bir de ! Devlet hastanesi doktorlarının bu egosu beni benden alıyor yani

Pandemi sebebiyle ozel uni. Hastanesine gidiyprum ama bitirdi bizi maddi acidan 😕
              Pandemiden dolayi korkmasan Gata ya gidicektim bende kardesimde gata dogumluyuz aslinda

Baskent Uni. İstanbul Hastanesi
              Muayene ucreti 300 tl
              ikili test 400
              Detayli 800
              Dogum farketmiyo ne sekilde oldugu paket halinde 7000 tl

Saglikci indirimi %15
              Allianz sigortayla anlasmasi var esimin ama tabi bende gecerli degil. Ama hastanenin anlasmasi var

Rukiss- Özel hastanelerde, kliniklerde, tıp merkezlerinde ücretli evet değişebiliyor fiyatlar. Ben devlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz, çok önceden randevu yakalamak gerekiyor yalnız

@NaimeYilmaz ben özele gidiyorum 3 haftada bir kontrolüm oluyor muayene ücreti 110₺ tahlillerimi vs hep orda yaptırıyoruz şuan 29 Haftalıgım çok şükür doktorumdan da hastaneden de memnunum🙏😊

@Rukiss- sadece devlette ücret yok galiba canım rendavum alman gerekiyor onun için de kolay kolay bulamazsın belki çok yogun oluyor devletler ben özele gittiğim için özelde yaptırdım 400₺ ye