Bende hamileliğin başından beri devlete gidiyorum ilk başta doktor iyiydi ama çok ilgili değildi değiştirdim şimdiki doktorum çok iyi yanı bı sorun olmadığı sürece özel tercih etmedim doğumu sadece özelde yapicam normal istediğim için
Özel Hastane Ücretleri 😳
NaimeYilmaz ben ayrıntılı usg dışındaki tüm testleri devlet hastanesinde yaptırdım. Sonuçları da özeldeki doktoruma gösteriyorum :)
Feyzabeyoglu hangi hastane ne kadar uygunmuş ya ben sorduğumda 6500 tl diyor özele
Doktordan doktora da fark ediyor. Devletteki kendi doktorum her defasında bebeğin kalp atışını dinletir, ultrasonu bana da çevirir. Bir soru sorduğumda cevap verir. Giderken fotoğraf da verir. Geçen haftalarda başka bir tanesine gitmek zorunda kaldım adam ne doğru dürüst cevap verdi, bebeği göstermedi fotoğraf vermedi cinsiyeti göstermiyor dedi.. Ayni gün özele gittim doktor söyledi. Bazı konularda sıkıntılı gerçekten
Mervevera bnmde ilk gebelik düşük riskim çok yüksekti 2 gün üst üste acilden giriş yapıp devlete görüktüm normalde özele gidiyrdum ama doktorum şehir dışına gitmişti hiç iyidavranmadılar 3.gün baika doktora gittim özelde aynı gün beni hastaneye aldılar şimdi 12 haftalık gebeyim şükür iyiym devlete gitmem bir daha zaten
Dnacar83 başlıcam bu hafta canım ☺️
Dnacar83 bende tahlillerimi devlette yaptırıyorum devlette de doktora gidiyorum ama özele de ara ara gidip daha iyi ultrason makinesinde görmek istiyorum , bir de hanımefendinin dediği gibi sancı anımda annemi kardeşimi değil de eşimi isterim yanında ilk doğumumu bu sebepten özelde yaptım şimdi fiyatlar aşırı yüksek 4 sene öncesine göre , son zamanlara kadar evde eşimle dayanıp geçerim devlete inşallah
NaimeYilmaz
Ben cekindigimden dolayı devlete gidemedim testleri yaptırmaya. Sadece detaylı yaptırdım onu da ayrı bi klinikte daha uyguna yaptırdım. Kan tahlili sağlık ocağı yapıyor zaten. Muayene ücretleri, doğum ücretleri gerçekten cok arttı Allah herkesin yardımcısı olsun…
Ben özele gidiyordum arkadaşım tavsiyesinde devlette bı doktor buldum derya hanım o kadar çok ilgiliki Ulturason her girdikçe ilk kendini bakıyor sonra bana gösteriyor çok ilgi doktoruna denk gelmek gerekiyor cidden sağ salim cocuklarmz kucagmza alalmda 🙏🙏
deletedmom87894 ben zonguldakta yaşıyorum. Zonguldak merkezde Level Hastanesi
Muayene ücreti 90 tl
Nst için ayriyeten ücret de ödemiyorum.
10 gün içinde tekrar muayene için gelirsem muayene ücreti almıyorlar
Feyzabeyoglu ya ne güzeeel ordamı doğursan ne yapsam😂😂eskişehirde fiyatlar tavan
İki kez devlete gittim doktor ne kadar iyi olursa olsun özeldeki gibi ilgi alaka açıklama asla olmuyor. Geçen hafta özele gittim muayene ücreti fazla ama insan değer diyor
deletedmom87894 evet canım ya okuyorum burda fiyatları
Halime şükrediyorum gerçekten yanii
Allah yardımcınız olsun zor meblağlar gerçekten
Ya simdi soyle bisiy var. Benim daha ilk aylarim devlete gidiyorum. Surekli kan aliyor surekli bisiyle soyluyor. Kesin net bisiy soylemiyor. İlk aylr oldugu icin devlette kontrol oluyorum. İleriki aylrda ozele gitcem tabikide. Dogumuda ozelde yapicam insallah.adam bana bir aydir dusuk tehliken yok ama kese altta yok sagda yok soldA diyip duruyor bisey bildikleri yok
NaimeYilmaz bizim devlet hastanesinde kadın doğum doktoru bile yok 🙄 bir tane var sezaryen sırasında kalp krizi geçirmiş 6 aya kadar bakıyor gebelere😱 yani özeli tercih etmeyip ne yapalım ki 🤯
NaimeYilmaz Bu ne ozelle ne devletle alakalı ikinci gebeliğim ikisinde de devleti tercih ettim çok şükür memnunum ilk seferinde bı doktordan memnun kalmadım ondada hastaneyi kotuleyemem şikayetim üzerine gereken yapıldı yani devlet kötü özel çok iyi diyemez bence kimse benim arkadaşım doğumuna kadar özele gitti son haftalarda doktoru suyun azalmış bebeğin kalp atışları yavaşlamış sezeryana alalım demiş ordan çıktı devlete gitti ve herşey normal dedi devlet yani her özelde dört dörtlük değil okadar para saciyosunuz kusura bakmayın da ilgi göstermesinde napsin bu sefer ilgi göstermse paramızla rezil olduk diyeceksiniz gereken bilgileri zaten devlet de veriyor vermek zorunda kusura bakmayın da kan sonucunda veya ultrason da anormal bişey görse zaten söyler kilo boy sordum bir kere bu ultrasonlar net değil haftasıyla uyumlu gayet sağlıklı önemli olan bu dedi ki gerçekten de doğru önemli olan şeyler bunlar yani tercih meselesi isteyen özel isteyen devlet ama o devlet Hastanesi’ndekiler de özelde kilerde aynı okulu okuyup geliyorlar oralara .
NaimeYilmaz ben devlet hastanesi
NaimeYilmaz Kısmen maddiyat açısından size katılıyorum. Hayat şartları gittikçe pahalılaşıyor. Ama devlet hastanesinde kadın doğumda istedğim tarihte istediğim doktora bırakın 1 ay içerisinde herhangi bir kadın doğum uzmanına randevu alamadım. Bir iki kere sıra alarak girdm saatler sürdü. Girdiğimdede bebeğin sağlığının iyi olup olmadığını bile söylemedi doktor. Eşimle kan uyuşmazlığımız var dedim umursamadı. Daha sonra özele geçtiğimde kan uyuşmazlığı ipnesi oldum ilerleyen haftalarda. Verdikleri folik asit bile eczacı dozu çok yüksek bence başka yazdırın doktorunuza dedi kullanıp kullanmayacağımı bana bıraktı. İlk gebelik olunca birde insan tecrübesiz oluyor her verdiklerini sorgusuz içseydim belki dokunup yan etki yapacaktı. Neyseki 12. Haftadan itibaren özel e döndük şuan 34. Haftadayız içimiz rahat çıkıyoruz her doktor kontrolünden.
deletedmom87894 Bende eskişehirdeyim hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz acaba☺️
Derdim zaten devleti yermek değil ama her şehir aynı değil başıma gelen birebir yaşadığım bir olayı anlatayım 4 sene önce şehir hastanesi yeni açıldı bir kaç ay oldu açılalı herkes övüyor riskli doğum bölümleri oraya alındı görümcem 45 yaşında doğum yapacak yüksek tansiyon yüzünden hastaneye alındı 2 hafta yattı doğum başlamıyor bir türlü bebek 40 haftalık inatla normal doğum yaptırmaya çalışıyorlar doktorum odasında ölçüm yapılsın diye bekliyorum genç bir kadın 3 çocuğu normal doğurdum bunuda normal doğuracam diyor hayır sezeryan olacan diye kadına inat ediyor görümcem tansiyon hastası doğuma ne zaman alınacak diyorum sen çık ben geliyom dedi 3 saat bekledim odaya gittim bir sinirle kapıyı vurmadan girdim doktor hemşiresiyle uygunsuz basmış sabah 5 sularında 2 gün geçti kadın ölüp ölüp diriliyor sonra bankoda 2 doktor konuşuyor biri yeni doktor olmuş sanırım dedi(görümcemden için) bu hastayı ben istiyorum diğeride diyor ki masada kalır eline bulaştırma boş ver. Kadın olan doktor görümcemi acil ameliyata aldı elinde kalır kadın boş ver diyen doktor görümcemi odaya alırlarken diyor ki aaa sen ölmeden çıkabildin mi ameliyattan gerçekten işinin ehli doktoru bulmak zor o kadın doktor da zoru başarmak için riske girdi Allah razı olsun çok güzel de ameliyat etti . Ama burada eğerki tanıdığın yoksa hastanede hiç bir doktor ilgilenmiyor yüzüne bile düzgün bakmıyor . Biraz uzun oldu kusura bakmayın