Feyzabeyoglu çok uygun bı fiyat bence de neresi burası hangi şehir hastane
Özel Hastane Ücretleri 😳
SSinemG a hamile kalınca tamamlayıcı sigorta kabul edilmiyor diyorlar hamile kalmadan 1 sene önce yapılması gerek diyorlar
NaimeYilmaz ben devlet hastanesine gittim ama memnundum herkes bir olmuyor cinsiyeti de gayet iyi öğrenmiştim hatta doktorum çok iyi biriydi bence insanlık önemli kimi özel tabi ilgili olur para veriyoruz sonuçta ama özele gidip rezil olmuşluğum da var yani ben belli bi süre özelede gittim 10 gün içinde gittiğim için ultrasonla bakmadı bile Allah iyi insanlara denk getirsin devlet özel farketmiyor ben devlette doğurdum şehir hastanesinde dört dörtlük doğumdu tertemiz ilgi alaka süperdi masaj bile yaptılar doğum anında daha ne olsun önemli olan insanlık bence özelde azarlıyorlar siz sorun çıkarırsanız devlette
NaimeYilmaz 2 kere devlette gittim bebeğin kalp atışlarinda sorun var dediler Pendik yüzyıl hastanesine koşa koşa gittim Esra günay Allah ondan bin kere razı olsun ilk doğumumuda ona yaptım bebeğimin sağlıklı olduğunu gösterdi taramalar yaptırdı gönlüm rahat bı şekilde evime döndüm kızlar ben doktora 2 ayda bı veya 3 ayda bı gidiyorum hem daha iyi oluyor maddi açıdan hemde her ay vereceğim parayı kenara koyup doğum paramı Biriktiriyorum daha hesaplı böyle oluyor
Aslında buna malesef ki özel hastanede çalışan ebeler de etken anne sancılı mesela bağırmasına kızıyor bağırma diyor ve doğum yapacak bir annenin morelini bozuyor eşi yanınıza vermemesi de cabası cezaevlerinde bile pembe oda varken annelik gibi kutsal ve zor birşeyi gerçekleştirecek olan kadına sanki çocuğu tek yapmış gibi babası yanına verilmiyor bu kötü durum. Halbuki tercih meselesi olmalı. Mikrop olayı olamaz çünkü zaten babası evde de 1 gün sonra temas halinde olacak. İnsanlar bu yüzden aslında özeli tercih ediyor. Doktora soru sormak dünyanın en doğal şeyi (abartmadan elbette) ama özelde soru sorabilirken devlette çık hadi modu Buda anneleri internetten sormaya ve bilgi kirliliğine yol açıyor. Bence devlet de çalışan kişilere de psikolojik eğitim verilmeli ki annelerin yanında güzel olsunlar hep özelde ki doktorlar daha çok kendini geliştirip videolar çekip ne bilim pozitif olup müşteri çeker çok fazla devlette önerilen doktor görmedim , duymadım valla. Bu yüzden bence bizlerde mecburi özeli tercih ediyoruz ama evet tahliller özelde oldukça pahalı onun için devlete gidilebilir.
Bircannbozann her zaman gel demiyor sana 2 yada 3 ayda bir gel diyor ve testlerini devlette yaptırıp gel diyor muayene ücreti 400 yada 500 ama dediğim gibi sürekli gitmiyorsun bu avantajı çok güzel diğer özel doktorlar her ay seni taramaya çağırıyor ona ayrı para testlere ayrı para yapılacaksa şeker yüklemesine ayrı para ama emin ol doktor gerçekten çok çok önemli instagramda bakın @drdilekozdur diye
İstanbulda Avrupa yakasında özel hastane ve doktor tavsiyeniz var mı lütfen yardımcı olur musunuz 9 haftalık gebeyim hala düzgüm bir yer bulamadım 🙏🏻🥺
NaimeYilmaz 32. Haftaya kadar devlete gittim ama hiç ilgilenmediler kan sonuçlarım o kadar kötüymüşki vücudumda kan kalmamıs. Sonrasında özele gitmeye başladım. Geçte olsa iyiki özele gitmişim
Somerkadir4 sizn dediğiniz normal tamamlayıcı sigortası benim ki sadece gebeliği kapsayan bir sigorta ☺️ gebelik takibi hariç hiç bir işlemi karşılamıyor
Kızlar önemli olan iyi niyetli bir doktor bulabilmek ben özele gidiyorum ama doktorum Allah razı olsun o kadar iyi ki tahlillerimi yazıyor bunları aile helikimi yapıyor diyor hiç illa burada yaptır demedi aile hekiminde yaptırıyorum aile hekiminde yapılmayan birkaç tahlil vardı bu zamana kadar sadece özel hastanede yaptırdım
Somerkadir4 canım altı ay öncesinde doğumu kapsayan tamamlayıcı sigortan olması gerek ama şöyle bir durum var o Sigortalar o kadar pahalı ki Yani kesin hamile kalacağını bilmiyorsan o senelik o para havaya da gidebilir
elkacin bu üstün körü anlatışım Rabbım kimseye göstermesin çok zor günlerdi.. ve bu bahsettiğim iki hastanede İstanbul da bilinen iki büyük devlet hastanesi.. Rabbım herkesi iyi insanlarla iyi hayırlı doktorlarla karşılaştırsın.. Evet yani oralara gidip aşırı memnun olan var iyi birine denk geldiyseler ne mutlu onlara ama insanların tercihlerine de bisey denmemeli bana hep eşimin tarafi da der evim yürüme 5 dk hastaneye neden gitmiyorsun oraya da baska hastaneye dünyanın parasını veriyorsun diye ama büyük konuşmayayım bir daha oranın kadın doğumuna ayak basamam senelerce kapısının önünden geçmemek için yolumu değiştim ben sizleri üzmek için yazmadım aslında bana o kadar çok devlete git diye direttiler ki yasamayan bilemiyor o yüzden böyle yazılar görünce kendimi durduramıyorum 🙈
Merhaba özel hastaneye kaçıncı ayınızda geçtiniz? Bende şuan 13haftalık gebeyim devlette gidiyorum doktorumdan da memnunum 15 günde bir kontrole çağırıyor ama eşim odaya giremiyor çocuğumuzu daha göremedi bile
Ben zorunluluktan devlete gidiyorum yaşadığım yerde özel hastane yok maalesef. Ama ailemin yanına gittiğimde yazın hep özele gittim ve gerçekten sonraki doğumunda tamamen özele gideceğime eminim :) devlette doktor 120 den fazla hastaya bakıyor. Doğurganlık burada çok yüksek. Yine biz memur olduğumuz için ve heyecanlı olduğumuzu bildiği için diğer hastaların hakkını işgal ettirmeden 2-3 dakika bu bebeğin kafası bak şu kadar gram olmuş falan diye anlatıyor. Yine de özeldeki ilginin yanından bile geçmiyor. Doktorum iyi ama ne bileyim burada özel hastane olsa mutlaka özele giderim ben. buradaki hamilelerin birkaçı ultrasonu günah olarak gördüğü için aslında biraz şanslıyız vakit kalıyor bebeğimizi görmemiz için :) ama yine yetmiyor yetmiyor. Sesimi de çıkaramıyorum bebeği ben istedim hastane olmadığını bile bile burada bebeğimiz olsun diye ben ısrar ettim. Hiç eşime sızlanamıyorum. O bir yıl beklemek istiyordu çünkü😂 şu an her şeyden aşırı memnun rolü oynuyorum 🙈
Woman3535 ankara şehir hastanesi necati hocaya gittim hep 34 haftaligim suan hala ona devam ediyorum 😊
SSinemG peki onu nasıl yapıyoruz bilgi verir misin