Merhaba anneler , arkadaşım evleneli bir ay oldu 18 gün gecikmesi var kasıklarında şiddetli ağrı var ve göğüs uçlarında kızarma ve hassasiyet var acaba hamile midir??
Hamile mi ???🧐
Test yapsa ya 18 gun gecikmis neyi bekliyor
Kbra_fth1 ben 3 gün gecikince giidip test yaptırdım😊😊
Fasulyeninannesi1 ahahah içimden geçeni yazmışsınız vala o kadar haklısınız ki yani 18 gün geçmiş neyi bekliyor acaba hala 😂
Fasulyeninannesi1 normalde de geçiyor o yüzden heveslenmek istemedi ama şüpheleniyor sizce var mıdır
Kbra_fth1 ben bilmem 5tl lik test benden daha iyi bilir ayrica normalde de duzensizse regli bir doktora zaten görünmeli
Fasulyeninannesi1 eğer hamile değilse gidecek zaten
Kbra_fth1 18 gün iyi dayanmış test yapmadan. Ben 5 gün önceden erken gebelik testiyle başlıyordum. Gidip test alacak başka nasıl öğrenecek ?
Nymphadoraa Zaten yapacak testi de böyle olup hamile kalan var mi onu öğrenmek istedi birazda
- Düzenlendi
Kbra_fth1 bende bu belirtileri merak etmesine gerek yok 18 koca gün geçmiş her türlü çıkar zaten diyorum 🤣 bu kadar gecikme varken belirti kovalamanın alemi yok . Kaç gün geçmiş daha ne için bekliyor test için onu anlamadım 🙄
Kbra_fth1 test yapsa ya 18 gün az bir süre değil varsa cıkar yoksada dünyanın sonu değil daha yeni evliymiş 🙄
Nymphadoraa yeni evli olduğu için ve normalde de gecikme olduğu için bekliyor
Kbra_fth1 hiç beklemesin yapsın. Bu kadar gecikmeye rağmen hamile değilse de doktora gitsin bir sıkıntısı vardır o zaman. Her türlü öğrenmesi lazım hamile olup olmadığını
Aryaninannesi22 Yani tabi ki
Kbra_fth1 pek anlam veremedim arkadasınıza regl 2 3 gün gecikse bile varsa hamilelik cıkıyor. Yapsın test merakınıda gidermiş olur hem
Kbra_fth1 bide ben geliyorum gecikmesi olmadi halde test yapan 😂😂🤣