Kbra_fth1 büyük ihtimal hamile.Ben adetime 3 gün varken yapmıştım heyecanımdan😂Arkadaşın iyi sabretmiş

Kbra_fth1 18 gün iyi dayanmış test yapmadan. Ben 5 gün önceden erken gebelik testiyle başlıyordum. Gidip test alacak başka nasıl öğrenecek ?

Kbra_fth1 bende bu belirtileri merak etmesine gerek yok 18 koca gün geçmiş her türlü çıkar zaten diyorum 🤣 bu kadar gecikme varken belirti kovalamanın alemi yok . Kaç gün geçmiş daha ne için bekliyor test için onu anlamadım 🙄

Kbra_fth1 Benim 2 hamileligimde de en büyük belirti kasik ağrısıydı sağ kasigim agriyodu

Kbra_fth1 test yapsa ya 18 gün az bir süre değil varsa cıkar yoksada dünyanın sonu değil daha yeni evliymiş 🙄

Kbra_fth1 hiç beklemesin yapsın. Bu kadar gecikmeye rağmen hamile değilse de doktora gitsin bir sıkıntısı vardır o zaman. Her türlü öğrenmesi lazım hamile olup olmadığını

Kbra_fth1 pek anlam veremedim arkadasınıza regl 2 3 gün gecikse bile varsa hamilelik cıkıyor. Yapsın test merakınıda gidermiş olur hem