Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim ve yaklaşık 1 haftadan beri karın bölgemde aşırı derecede kaşıntı kızarıklık ve küçük küçük kabarcıklar oluşmaya başladı ve bütün bacaklarımı kollarımı sardı bu kaşıntı ve kabarcıklar gebelik ürkiteri dedikleri şeye yakalandım sanırım doktora gittim fakat sadece krem verip yolladı ama gece uykularımdan uyandıran kaşıntılarım geçmek bilmiyor böyle biley yaşayıp tedavi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi artık dayanamıyorum 😔😔😔
Gebelik ürkiteri
TubarimTlay benim 1 saat once vicudumda böyle sivrisinek ısırığı gibi şeyler oluşup kaşınmaya başladı acaba seninki de bu tarz birşey mi canım ? Heryerimde var birde bacaklarım bikini bölgesi sırt 26 haftalık hamileyim bende.
Evet aynı şekilde sırt ve bikini bölgesi hariç kol ve bacaklarda komple oldu kaşımaktan Artık yırtıcam bütün vücudumu doktorumu aradım avil die bi iğne olduğunu onu vurdurmamda sakınca olmadığını söyledi ama sadece kasıntıya iyi geliyor sanırım döküntüler nezaman geçer belli değil nette okuduğum kadarıyla Doğumdan sonra bir kaç gün içinde veya bi kaç haftayı bulabilirmiş 😔 ama dayalıması çok zor bi durum
TubarimTlay kaşımamakta zorlanıyorum kolanya sürdüm biraz rahatlatıyor 😫😔
TubarimTlay ben 20 haftalik hamileyim 1aydir bndede var ve gecmiyor kizariklar ilk gogusumde basladi sonra yayildi bacak gobek ve belime kasinmada sadece gogusumdeki bolgede vardi azaldi biraz ama kirmiziliklar artti nolacak boyle bilmiyorum dogumdan sonra gecer herhalde :(