Fasulyeninannesi1 normalde de geçiyor o yüzden heveslenmek istemedi ama şüpheleniyor sizce var mıdır
Hamile mi ???🧐
Kbra_fth1 ben bilmem 5tl lik test benden daha iyi bilir ayrica normalde de duzensizse regli bir doktora zaten görünmeli
Fasulyeninannesi1 eğer hamile değilse gidecek zaten
Kbra_fth1 18 gün iyi dayanmış test yapmadan. Ben 5 gün önceden erken gebelik testiyle başlıyordum. Gidip test alacak başka nasıl öğrenecek ?
Nymphadoraa Zaten yapacak testi de böyle olup hamile kalan var mi onu öğrenmek istedi birazda
- Düzenlendi
Kbra_fth1 bende bu belirtileri merak etmesine gerek yok 18 koca gün geçmiş her türlü çıkar zaten diyorum 🤣 bu kadar gecikme varken belirti kovalamanın alemi yok . Kaç gün geçmiş daha ne için bekliyor test için onu anlamadım 🙄
Kbra_fth1 test yapsa ya 18 gün az bir süre değil varsa cıkar yoksada dünyanın sonu değil daha yeni evliymiş 🙄
Nymphadoraa yeni evli olduğu için ve normalde de gecikme olduğu için bekliyor
Kbra_fth1 hiç beklemesin yapsın. Bu kadar gecikmeye rağmen hamile değilse de doktora gitsin bir sıkıntısı vardır o zaman. Her türlü öğrenmesi lazım hamile olup olmadığını
Aryaninannesi22 Yani tabi ki
Kbra_fth1 pek anlam veremedim arkadasınıza regl 2 3 gün gecikse bile varsa hamilelik cıkıyor. Yapsın test merakınıda gidermiş olur hem
Kbra_fth1 bide ben geliyorum gecikmesi olmadi halde test yapan 😂😂🤣
Belizmoms en temizi sizinki olmuş vallahi 😅
Kbra_fth1 Ordan bakinca biz gebelik testine mi benziyoruz 😂😂 test yapsın illaki çıkar bide kızlık zarının yırtılmasından dolayı benim de gecikmisti adetim ama bu kadar fazla.gecikmemisti
Nymphadoraa evet şehir dışındaydım hastaneye gitmeye fırsatım yoktu birde yeğnimin düğünü vardı stresten geciktiğini düşündüm evime gelene kadar test falanda yapmadım evime gelince yaptım 😁pozitif ertesi gün hastaneye gittik hemen ultrason dan baktılar betaya bile bakmaya gerek duymadılar 🥰 psikolojik olarak bence düşünmemek lazım erken öğrenen arkadaşlarımız çok stres yapıyorlar burda görüyorum 😁 iyikide geç gitmişim doktora o stresi yaşamadım çok şükür zor bir süreç çünkü