Kbra_fth1 büyük ihtimal hamile.Ben adetime 3 gün varken yapmıştım heyecanımdan😂Arkadaşın iyi sabretmiş

Kbra_fth1 18 gün iyi dayanmış test yapmadan. Ben 5 gün önceden erken gebelik testiyle başlıyordum. Gidip test alacak başka nasıl öğrenecek ?

Kbra_fth1 bende bu belirtileri merak etmesine gerek yok 18 koca gün geçmiş her türlü çıkar zaten diyorum 🤣 bu kadar gecikme varken belirti kovalamanın alemi yok . Kaç gün geçmiş daha ne için bekliyor test için onu anlamadım 🙄

Kbra_fth1 Benim 2 hamileligimde de en büyük belirti kasik ağrısıydı sağ kasigim agriyodu

Kbra_fth1 test yapsa ya 18 gün az bir süre değil varsa cıkar yoksada dünyanın sonu değil daha yeni evliymiş 🙄

Kbra_fth1 hiç beklemesin yapsın. Bu kadar gecikmeye rağmen hamile değilse de doktora gitsin bir sıkıntısı vardır o zaman. Her türlü öğrenmesi lazım hamile olup olmadığını

Kbra_fth1 pek anlam veremedim arkadasınıza regl 2 3 gün gecikse bile varsa hamilelik cıkıyor. Yapsın test merakınıda gidermiş olur hem

Kbra_fth1 test yapsın nerden bilelim şimdi ben 18. Gün gecikme ile gittim hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını duydum 😁😁😁

Kbra_fth1 Ordan bakinca biz gebelik testine mi benziyoruz 😂😂 test yapsın illaki çıkar bide kızlık zarının yırtılmasından dolayı benim de gecikmisti adetim ama bu kadar fazla.gecikmemisti

Nymphadoraa evet şehir dışındaydım hastaneye gitmeye fırsatım yoktu birde yeğnimin düğünü vardı stresten geciktiğini düşündüm evime gelene kadar test falanda yapmadım evime gelince yaptım 😁pozitif ertesi gün hastaneye gittik hemen ultrason dan baktılar betaya bile bakmaya gerek duymadılar 🥰 psikolojik olarak bence düşünmemek lazım erken öğrenen arkadaşlarımız çok stres yapıyorlar burda görüyorum 😁 iyikide geç gitmişim doktora o stresi yaşamadım çok şükür zor bir süreç çünkü