Seymatolaman27 Kahverengi merhaba öncelikle gebelik şekerinde diyabetli hasta gibi beslenmeniz gerekiyor şekeri sadece meyveden almanızı öneririm ekmek sınırlamasını kilosunuza göre yanıtlayabilirim kaç kilosunuz
eifinannesi Merhaba 28 haftalık hamileyim sabahları kahvaltı yapınca aşırı derecede halsizlik ve baş dönmesi oluyor
Seymatolaman27 elsaa00 merhaba kilo alımınız çok az bu şekilde olursa vitamin mineral eksikliği yaşayabilirsiniz şu ana kadar toplam 4 kg almanız gerekiyordu
hipregnancy Seymatolaman27 yediklerine dikkat eden birçok gebe 18. Haftasında kilo almamış oluyor aslında.. eğer fazla kiloyla başlandıysa doktorlar da çok önermiyorlar vitamin takviyelerine rağmen ben de 23. Haftaya kadar hiç almamıştım. 53 ile hamile kalıp birden kilo alımım hızlandı 35. Haftadayım 9 kg aldım doktorum hiç sorun etmedi şekerim vs de yok
Papillion HappyMom Hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim ve 74 kiloydum. Şimdi 22 hafta 3 günlük hamileyim ve 80 kiloyum. Boyum 1.71 hamileliğime göre kilom çok mu fazla? ne önerirsiniz?
Seymatolaman27 Papillion merhaba öncelikle ideal kilonuzun üstünde hamile kalmışsınız bu sebeble normalde ayda 1 kg normal kabul etsekte idealin üstünde hamile kalan annelerde daha düşük kilo alımı öneriyoruz şu ana kadar 4 kg normal kabul edilir bu süreçten sonra gebelikte sağlıklı beslenme üzerine bir uzmanla takip alabilirsiniz bunun dışında karbonhidrat tüketimine dikkat edebilirsiniz
Seymatolaman27 anneyimmm_ merhabalar reflü probleminde yağsız ve baharattan eksik beslenmeniz gerekiyor özellikle de lifli ve sindirimi daha hızlı besinlere yöneltebilirsiniz (sebzeler ve kurubaklagilden zengin bir beslenme programı size uygundur)
Glsmn07 Merhabalar bende 19 haftalık hamileyim 56 kg başladım hamileliğim şuan 63 kg oldum düzenli beslenmeme rağmen hızlı kg aldığımı düşünüyorum.Nasıl önüne geçebilirim hızlı kilo almamın altında başka birşey olabilir mi ?
Seymatolaman27 Glsmn07 hızlı kilo alımının önünde gebelik şekeri olabilir yada iştah artışı. Şu ana kadar 3 kg fazlanız var iştah normalde gebelik şekeri baktırabilirsiniz
Seymatolaman27 fnurahmeet bu süreçte kaç kilo aldınız ekmeği asla tamamen kesmemelisiniz vücut enerjinizi özellikle de gebelikte karbonhidrat tan karşılıyorsunuz.
fnurahmeet Seymatolaman27 8 kilo aldım bebeğim 2 hafta önde diye doktor ekmek tatlı meyve yi kesmemi söyledi ne yapmalıyım
Seymatolaman27 Nihalgmsbs Merhabalar nihal hanım 30. Hafta son trimesterdesiniz , ilk 2 trimester ayda 1 kg kazanımı normal kabul ediyoruz ortalama şu ana kadar 7,5 kg almanız gerekiyordu kaşar,ekmek ve muz tüketiminizi artırmanızı öneririm
Seminn Merhaba🤗yaklaşık 1 buçuk ay önce sezeryan oldum 15 20 gün hiç istahım yokken birden ne bulursam yemeye başladım kiloları da geri almaya başladım tabi😐emziren annelere nasıl bir yeme içme düzeni tavsiye edersiniz🤗
Derya2867 HappyMom 22+6 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım 59 buçuk kilo oldum bu gidişat normal mi bu ara açlık ve mide yanması hissi bir arada gidiyor
Bkt1262 HappyMom merhaba hamile kaldığımda 88 kilo ile başladım şuanda 13+2 deyim 92 kiloya çıktım daha fazla kilo almamam için ne yapmam lazım instagram kullanmıyorum
Aylul MMercimekannesi benimde çok bulantım oluyordu dördüncü aya girer girmez bitti hep Nektari ve az tuzlu yiyecekler yiyordum mide bulantımı bastırıyordu. Çok geçmiş olsun.
Zeppzepp Merhaba 3 aylık hamileyım et balık tavuk hepsınden tıksınıyorum uzun suredır yıyemıyorum eksıklıgını ne yıyerek telafi edebılırım
Bsr5094 HappyMom Merhaba happy Mom ailesinden yazıyorum 21 haftalık gebeyim Hamile kaldığımda 71,5 geliyordum Şuan 74 geliyorum kilo almalarım normal mi Birde bebeğim 372 gram karnım ise dışarıdan aldığım tepkiye göre hiç büyümedi diyorlar