Seymatolaman27 Nihalgmsbs Merhabalar nihal hanım 30. Hafta son trimesterdesiniz , ilk 2 trimester ayda 1 kg kazanımı normal kabul ediyoruz ortalama şu ana kadar 7,5 kg almanız gerekiyordu kaşar,ekmek ve muz tüketiminizi artırmanızı öneririm
Seminn Merhaba🤗yaklaşık 1 buçuk ay önce sezeryan oldum 15 20 gün hiç istahım yokken birden ne bulursam yemeye başladım kiloları da geri almaya başladım tabi😐emziren annelere nasıl bir yeme içme düzeni tavsiye edersiniz🤗
Derya2867 HappyMom 22+6 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım 59 buçuk kilo oldum bu gidişat normal mi bu ara açlık ve mide yanması hissi bir arada gidiyor
Seymatolaman27 Kahverengi merhaba öncelikle gebelik şekerinde diyabetli hasta gibi beslenmeniz gerekiyor şekeri sadece meyveden almanızı öneririm ekmek sınırlamasını kilosunuza göre yanıtlayabilirim kaç kilosunuz
Bkt1262 HappyMom merhaba hamile kaldığımda 88 kilo ile başladım şuanda 13+2 deyim 92 kiloya çıktım daha fazla kilo almamam için ne yapmam lazım instagram kullanmıyorum
Aylul MMercimekannesi benimde çok bulantım oluyordu dördüncü aya girer girmez bitti hep Nektari ve az tuzlu yiyecekler yiyordum mide bulantımı bastırıyordu. Çok geçmiş olsun.
Zeppzepp Merhaba 3 aylık hamileyım et balık tavuk hepsınden tıksınıyorum uzun suredır yıyemıyorum eksıklıgını ne yıyerek telafi edebılırım
Bsr5094 HappyMom Merhaba happy Mom ailesinden yazıyorum 21 haftalık gebeyim Hamile kaldığımda 71,5 geliyordum Şuan 74 geliyorum kilo almalarım normal mi Birde bebeğim 372 gram karnım ise dışarıdan aldığım tepkiye göre hiç büyümedi diyorlar
busethemom HappyMom HappyMom merhabalar. 10 haftalık hamileyim. İştahsızlığım 2-3 haftadır sürüyor. Canım hiçbir şey yemek istemiyor çoğu günler. Özellikle kahvaltı ve akşam yemeği zamanı😢 öğle yemeğinde güzel besleniyorum ama bir tavsiyeniz olur mu iştah açıcı.
Seymatolaman27 busethemom merhaba 12. Haftaya kadar iştahsızlık gebelikte normal kabul edilir bu süreç uzarsa bebeğinizin daha iyi besleneceği besin değeri yüksek besinlerle beslenebilir siniz protein içeriği yüksek (et ve kurubaklagil) Peynir çeşitleri ve meyve grubu
Fatmanurkara Merhaba şuan 27+5 haftalık hamileyim ve 8 kg aldım normal mi ? Değilse nasıl bir yol izlemeliyim ? 1.57 boy 55 kg ile hamile kaldım
Seymatolaman27 Papillion merhaba öncelikle ideal kilonuzun üstünde hamile kalmışsınız bu sebeble normalde ayda 1 kg normal kabul etsekte idealin üstünde hamile kalan annelerde daha düşük kilo alımı öneriyoruz şu ana kadar 4 kg normal kabul edilir bu süreçten sonra gebelikte sağlıklı beslenme üzerine bir uzmanla takip alabilirsiniz bunun dışında karbonhidrat tüketimine dikkat edebilirsiniz
Melikecskn2303 Seymatolaman27 merhabalar ben 2 ay önce doğum yaptım 66 kilo ile hamile kalıp 86 kilo ile bitirdim doğumdan bir ay sonra 13 kilo verdim suan da 70 kiloyum pek yemiyorum o yüzden de sütüm az geliyot sanırım düzenli beslenerek nasıl zayiflatabilirim aynı zamanda emziriyorum da ama çok Bi sütüm yok sanırım
Civvciv Seymatolaman27 merhabalar etsiz çiğ köfte ve noddle aksılık gıbı canım ıstıyor yememek ıcın cook direndim ama yiyincede vicdan azabı cekıyorum hocam zararlı mı hata Mı yaptım 😥
Eftalya2022 İyi akşamlar Hocam ben 103 kiloyum yeni hamile kaldım ve günde 9.30 saat ayakta kalinan bir iş yapıyorum bu da sürekli acıkma hissi veriyor ne yapmalıyım kilo vermek için şuan çok stresliyim☹️
Busrra Merhabalar, 20 haftalık ikiz gebeyim 62 kiloyum, en son aksam 9 da çerez yiyorum geç yiyince çok şişkinlik oluyor çünkü, kahvaltı yemem öğlen 12 yi buluyor bazen aradaki boşluk bebekler için sıkıntı olur mu teşekkürler.
Burcu98 HappyMom merhaba şeyma hanım 35+0 haftalık gebeyim son 2 3 haftadır iştahım var ama eskisi gibi yemek yiyemiyorum neden?
OzlmMmmm Merhaba hamilelikte her gün yumurta yemek kesinlikle şart mıdır? Bize az kilo aldıracak ama bebeği sağlıklı kiloda tutacak besinler hangileridir? Balık tüketme konusunda sorun yaşıyorum bunu nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim