busethemom HappyMom HappyMom merhabalar. 10 haftalık hamileyim. İştahsızlığım 2-3 haftadır sürüyor. Canım hiçbir şey yemek istemiyor çoğu günler. Özellikle kahvaltı ve akşam yemeği zamanı😢 öğle yemeğinde güzel besleniyorum ama bir tavsiyeniz olur mu iştah açıcı.
Seymatolaman27 busethemom merhaba 12. Haftaya kadar iştahsızlık gebelikte normal kabul edilir bu süreç uzarsa bebeğinizin daha iyi besleneceği besin değeri yüksek besinlerle beslenebilir siniz protein içeriği yüksek (et ve kurubaklagil) Peynir çeşitleri ve meyve grubu
Fatmanurkara Merhaba şuan 27+5 haftalık hamileyim ve 8 kg aldım normal mi ? Değilse nasıl bir yol izlemeliyim ? 1.57 boy 55 kg ile hamile kaldım
Seymatolaman27 Papillion merhaba öncelikle ideal kilonuzun üstünde hamile kalmışsınız bu sebeble normalde ayda 1 kg normal kabul etsekte idealin üstünde hamile kalan annelerde daha düşük kilo alımı öneriyoruz şu ana kadar 4 kg normal kabul edilir bu süreçten sonra gebelikte sağlıklı beslenme üzerine bir uzmanla takip alabilirsiniz bunun dışında karbonhidrat tüketimine dikkat edebilirsiniz
Melikecskn2303 Seymatolaman27 merhabalar ben 2 ay önce doğum yaptım 66 kilo ile hamile kalıp 86 kilo ile bitirdim doğumdan bir ay sonra 13 kilo verdim suan da 70 kiloyum pek yemiyorum o yüzden de sütüm az geliyot sanırım düzenli beslenerek nasıl zayiflatabilirim aynı zamanda emziriyorum da ama çok Bi sütüm yok sanırım
Civvciv Seymatolaman27 merhabalar etsiz çiğ köfte ve noddle aksılık gıbı canım ıstıyor yememek ıcın cook direndim ama yiyincede vicdan azabı cekıyorum hocam zararlı mı hata Mı yaptım 😥
Eftalya2022 İyi akşamlar Hocam ben 103 kiloyum yeni hamile kaldım ve günde 9.30 saat ayakta kalinan bir iş yapıyorum bu da sürekli acıkma hissi veriyor ne yapmalıyım kilo vermek için şuan çok stresliyim☹️
Busrra Merhabalar, 20 haftalık ikiz gebeyim 62 kiloyum, en son aksam 9 da çerez yiyorum geç yiyince çok şişkinlik oluyor çünkü, kahvaltı yemem öğlen 12 yi buluyor bazen aradaki boşluk bebekler için sıkıntı olur mu teşekkürler.
Burcu98 HappyMom merhaba şeyma hanım 35+0 haftalık gebeyim son 2 3 haftadır iştahım var ama eskisi gibi yemek yiyemiyorum neden?
OzlmMmmm Merhaba hamilelikte her gün yumurta yemek kesinlikle şart mıdır? Bize az kilo aldıracak ama bebeği sağlıklı kiloda tutacak besinler hangileridir? Balık tüketme konusunda sorun yaşıyorum bunu nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim
Mdne2701 @Seymatolaman27 HappyMom merhabalar 18. Haftadamızdayız ve 6kilo aldım doktorum hızlı kilo aldığımı söylüyor azalttım fakat doyma hissim olmuyor kendimi çok aç hissediyorum ve mide bulantım cok oluyor ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim
Pnrasel Merhabalar.. 22+6 haftalığız. Bebeğimin suyunu biraz fazla görmüştü doktorum ve şeker takibini önerdi hergün düzenli bir şekilde ölçtüm. Aç ve tokluk kan şekerimin düşük olduğunu söyledi doktorum. Bunu nasıl dengeleyebilirim.54.400 ile gebe kaldım şuan 56.800 kg
Hatice1907 Merhaba şeyma hanım 23 haftalık hamileyim 1.76 boyum 63 kilo ile hamile kaldım 65 kilo olmuşum normal mi sizce iştahım yavaş yavaş açılıyor gibi çok kilo almamak için nelere dikkat etmeliyim elimden geldiğince yürüyüş falan yapıyorum ve suyu fazla içemiyorum bi öneriniz var mı acaba 🙏🏻
Bsr5094 Merhaba happy Mom ailesinden yazıyorum 21 haftalık gebeyim Hamile kaldığımda 71,5 geliyordum Şuan 74 geliyorum kilo almalarım normal mi Birde bebeğim 372 gram dışardan aldığım tepki ye göre de karnın hiç büyümemiş diyorlar
k_nur2022 Merhaba 25 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde 60 kiloydum şu an maalesef ki 71 kilo olmuşum dikkat etme rağmen aşırı fazla kilo artışım var bana ne önerirsiniz
Gulum_servet9 Merhabalar. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan tam 6 haftalık. İştahım çok açıldı kan ilacı kullanıyorum ondan olabilir mi? Böyle giderse çok kilo alıcam napabilirim🙊
Seymatolaman27 Glsmn07 hızlı kilo alımının önünde gebelik şekeri olabilir yada iştah artışı. Şu ana kadar 3 kg fazlanız var iştah normalde gebelik şekeri baktırabilirsiniz
Nursel_ayan13 HappyMom merhaba 10 haftalık hamileyim 2 gündür çok fazla bel ağrısı ve arada bir kasık ağrısı oluyor kendimi çok yormuyorumda sizce neden oluyor bu ağrılar
Yagmur2727 Merhaba ben 28inci haftamdaym şeker yüklemesi yapıldı 327 çıktı endokrin diyetle beraber 5günlük şeker ölçüm takibi istedi düşmezse insüline baslıcagını söyledi. 5.günm de ölçümlerim sabah aç113 tok142 öğlen aç101 tok169 akşam aç 106 tok121 - Durum bu sekilde sizce bu degerlerle insülin baslatılırmı
melikeozdemirs Merhabalar, şu an 7 aylık hamileyim. 7 kilo aldım bu süreçte sizce normal mi ? Bir de sağlıklı beslenmek için ekstra çaba göstermiyorum kola, cips tarzı yiyecekleri hayatımda minimuma indirerek normal yediğim besinleri tüketmeye devam ediyorum. Sebze normalde de çok tüketen bir insan değilim şu anda da çok değişen bir düzenim olmadı ancak kan değerlerimde vs bir sorun yok. Bunun bir önemi var mı ? Yani beslenme çeşitliliği çocuğun gelişimini etkileyen bir durum mu ?