Gebelikte tüylenme
kbratrkylmz bende o umutla dokunmayacağım inş dökülür 🙏🏻
Mltm07 28 simdi 38 olduk
Mltm07 benim ki nasipse erkek
valla ağırlaştık iyice 😊 benim bulantım devam ediyor gebeliğinin basından beri 😏 doğuma kadar benle devam edecek herhalde diyorum 🤨 geceleri uyurken baya zor oluyor bana bebek hareketleri sert oluyor baya bakalım bir şekilde annelik kolay değil. Sabrediyoruz yeterki onlr sağlıklı gelsin 😙
Mltm07 ayni durumdayim allahtan satida rahatsiz etmiyo ama kullandigimiz catlaklar icin yaglarda yapabiliyo etkiliyo yani biraz daha izamasini
Buyuyoruzannecim1 sizim doğum yakınmış bizde bebişi sağlıcakla kucağınıza alın 🙏🏻 Çatlayacağız tüyleneceğiz ama sonucu güzel olacak 😻
muallimehanimmom5 yaa sağlıklı olsunda yeterki tüyleneyim 😂 sert hareketler ne zaman başladı? Benimkide kıpır kıpır içimi kemiriyor gibi alışamadım daha 😂
Sevinc1987 çok kullanmıyorum aslında
Mltm07 aynen tüylenme ne ki diyorum geçer dökülecek çoğu zaten insallah 😀 ya ben zaten ilk 18. Haftada böyle hareketini hissettim ama sert hareketler 20 den sonra oldu özellikle 24 den sonra yuvarlanıyor kayıyor bi değişik hareketlerde 🤪 ama ara ara kesiliyor bi bakıyorum gün boyu sürekli hareketli bi bakıyorum çok az hareket ediyor 😇
muallimehanimmom5 benimde öyle içimde dönüp kaydığını hissediyorum ara ara bazı günler tüm gün kıpırtı bazı günler az biraz önce düzenli olsada içim rahat etse birde bu ara hep kasıklarda baskı var oturup kalkarken çok ağrıyor 😓
Mltm07 bende bide son iki haftadır kaburga ve sırt ağrısı başladı zayıf bir vücudum var ondan mı diyorum valla kasık ağrısından betermiş Buda 🤭
muallimehanimmom5 ay sırt ve bel ağrısından çok çekiyorum yarım saat ayakta kalayım bel ağrısı mahvediyor
Mltm07 ahhh ahhh annelik olma yolu bile kolay değilmiş 🙊 rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeklerimizi nasip etsin inşallah 😍