Baki-Semi tamamen bir kayip degil ama cihaz kullanmasi gerekmis bir kulaginbhafif diger kulagin orta derece kaybi var bebek oldugu icin cihaz kullanmasi lazim degilmi mecbur dogru duysunki dogru konussun ? .bilmiyorum cok üzgünüm keske düzelse ama dogustan oldugu icin biraz zor sanirim okuduklarim kadariyla doktor dedi normal konusma seviyesini duyuyor ama kisik sesleri fisiltilari duymaz dedi
SSevinc1987
- 15 Tem 2022
- 3 Haz 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Bebegi yada cocugu Isitme cihazi kullanan?? tartışmasında
Aynur47 biz almanyada yasiyoruz öyle hertarafada götürülmüyor ne bileyim bi bölgeye bakan bir univ arastirma hastahaneyi var hep orada herseyimiz aslinda iyi biryer
Aynur47 rabbim sag salim eline versin bebegini canim benim.. evet dediklerinde okadar haklisinki ama gelde anne yüregine anlat o takacagi cihaz kulagini aciticakmi düsüncesi bile beni aglatmaya yetiyor evet sükür ediyorum bin sükür seneler sonra imkansiz dedikleri halde hamile kaldim kucagima aldim baska dert vermesin rabbim evet ama gelde anne yüregime anlat
Merhaba kizlar daha öncede acmistim bi baslik isitme testini gecemwyen varmi diye bebegi? Kizim 3 aylik ve yine twsti gecemedi isitme cihazi kullanmasina karar verildi 2 yasina kdar gecedebilir böylede devam edebilir hayatina dedi dr yada kötüyedw gidebilir dedi cok üzülüyorum 10 sene sonra tüp bebekle oldu mucizem benim ..kahroldum her dert bir sinav ama ben piskolojikman cöktüm 😭😭😭
Yzaman evet sürekli test yapiyoruz zaten el cirpiyoruz felan gözlerini kirkiyor korkuyor konusurken onla gülümsüyor agulamayada basladi yavas yavas ..
Kizlar bu ayin 28 de bera testi yapilacak kizimin tepkileri var gecebilirmi testi?
- Bebeği işitme testini geçemeyen varmı?lütfen yardım tartışmasında
elifnur80 ben versem numaramı? Yazarmısınız bana 00491723812141
Minnosbaby evet sezeryan oldum hastahaneden çıkarken bakan dr su olabilir dedi evet ama sonraki gittiği yer baktı su yok ama sol tarafın kanalı darmış sprey versi açılsın diye 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
elifnur80 ayy elif hanım allahtan oladar çok istiyorumki o teste girince deseler hiiç birşeyi yok dıyuyor 😭😭 . Elif hanım özelden konuşabilirmiyiz burada yazabiliyormuyuz yada numaranızı alabilirmiyim sorularım var
Minnosbaby şiödi sağlıklı dimi allah kimseye yaşatmasın 😭😭😭okadar çok korkuyorumki deselerji dünyaları vericez ama kızın kuş sesi duyamayacak sadece aslaa değişmem birşeye .. ne yemek yiyesim geliyo ne iş göresim geliyo öylece çocugumun başında oturuyorum bide tedaviyle oldu kuzum 10 sene sonra 😭😭😭😭bunada şükür diyorum ama ona hiç kıyamıyorum
elifnur80 elif hanım siz kaç kez girdiniz teste kac kez geçemedi size bera yapıldımı?
Dbe24 üç kez geçemedi malesef
Dbe24 yok korona olmadım sadece şekerim vardı kızımda doğdugunda şekeri sınırda çıktıgı için gözetim altına aldılar küvezde ..5 gün kadar hastahaneden çıkarken işitme testi yaptılar dediler geçemedi su olabilir hastahanenin pedaudologisine götürün bizde tekrar 1 ay sonra kadar kulak buruna götürdük yine geçemedi bu sefer hastahanenin içindeki desikleri yere götürdük yani araştırmaya oradanda geçemedi aynı testi ve orası şimdi o dediğim bera testi yapacak çook korkuyorum çok sıkıntı ediyorum 10 sene sonra oldu yavrum ya doğruyma işitme kaybı varsa ben nasıl dayanırım😞😞😞
elifnur80 ayy gerçektenmi ben almanyada yaşıyorum 3 kez işitme testini yaptılar geçemedi frekanslar az çıkıyor sol kulan yok denecek kadar az var sağ kulakta ondan biraz daha iyi şimdi 1 ay sonra bera denilen testi yapacaklar kafasına kablolar yerleştirip beynine sinyaller verip bakacaklarmış beyindenmi dış kulaktanmı bakılcak sizin testleriniz nasıl bi testti bera dediğim 1, 1,5 saat sürüyormuş
Merhaba anneler bebeğim 3 kez işitme testini geçemedi şimdi daha kapsamlı olan beyin sapına bakılacak olan (BERA) yapılacak ama bebeğimin tepkileri var yüksek sese irkiliyor korkuyor onla konuşunca gülümsüyor 2 aylık tam agulamasada ses çıkarıyor çıkarmaya çalışıyor bunu yaşayan anneler varmı? Bera da geçebilirmi?
- Valla dogurdum😊😊 tartışmasında
MerveSelcuk belden asagi uyustu spinal oluyor sanirim
yigiterenc 37 hafta 2 günlüktü 4120 gr dogdu doguma daha 20 gün vardi
Hellooo kizlar bende dogurdum rabbime binlerce kez sükür 37+2 dim son adet tarihine göre sonra bebegimin büyüklügüne göre 37+5 olduk neyse hamilelik sekerim cikti .. bebek büyük sezerjan dediler 27 sine gün verdiler benim kizim dogum tarihini kendisi secti dün sabah suyum geldi hemen hastahaneye geldik öglen 2 de sezeryana girdim 3 bucuk gibi ciktim bebegimi küveze koydular haftasindan büyük oldugu icin tedvir amacli sekerini takip edeceklet cok sükür iyi ama bende iyiyim sadece arada adet sancisi gibi agrilarim oluyo darisi sizlere olsun saglikla inslah💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽🥰🥰🥰
- 26,27 Aralık doğum yapacaklar toplaşalım😁 tartışmasında
Gokcecicekk valla benim sabah suyum geldi simdi hastahanedeyim sezeryan sirasi bekliyorum öYle hazirliksiz yakalandim 😂😂