Arkadaşlar bir haftadır sinirlerim çok bozuk karın kısmı göbek deliğimin çevresi o kadar çok tüylendiki rahatsız olmaya başladım karnıma bakasım gelmiyor göğüs ortası ve bel sırt aynı şekilde çok moralim bozuluyor araştırmalarıma göre hormonlardan dolayıymış böyle olupta sonra dökülen varmı? Nasıl başa çıktınız bu durumla?

Mltm07 benimde göbeğimdekiler çok uzadı ağda yapmak istedim eşim izin vermedi sonra oturdum makasla kestim hepsini😅😂🤣🤣

Mltm07 valla ben mecburen alıyorum benim de aynı doğumdan sonra lazere gidicem başka çaresi kalmadı

Mltm07 hormonlardan artıyormuş doğumdan sonra dökülüyor deniyir ama 9 ay boyunca o görüntüye sabredemem ultrasonda bile utanırım yani karnımı alıyorum ağdayla o yüzden

Mltm07 😄bendede öyle. Daha cinsiyetini bilmiyorduk iyice tuylendi karin bolgem. Erkek olunca testesteron hormonu annenin vucuda ifraz olunduğu için olabiliyormuş.

Mltm07 benim de tüylerim göbek bölgemde arttı baya hemde ilk haftadan beri doğumda dökülüyor dedi çevremde deneyimli anneler o sebeple kafama takmıyorum 😀 ağda ile alıp çoğaltmak istemiyorum zaten lazer yaptırmıyorum en iyisi beklemedeyim😃 doğumdan sonra dökülmezse o zaman çaresine bakarım 😅

Tam vücut ağda yaptırdığım için sıfır sıkıntı 🤓 kıldan tüyden nefret ederim

Arzuaksumom normalde tuysuz bir insanimdir ama gebelikte asiri tuylenme butun moralim alt ust oldu 🥲

Ben aliyorum cunku evde gobegi acik geziyorum. Ne kadar eşimde olsa hoş goruntu degil ben daha kendime bakamazken oyle eşim gorsun istemiyorum. 🥺 Sadece gobegimde artti bacaklarimda falan 1 kez aliyorum 2 aydan fazla cikmiyo

Mltm07 Dün sağlık ocağındaki ebem ilk başta kontrolünü ben yapsaydım kesinlikle alma derdim dedi. Ben en başımdan beri rahatsız olduğum için alıyordum ama ebem eğer almasaydın doğumdan sonra hepsi dökülecekti dedi. Sana tavsiyem alma. Benim şuan o hormonlarla öyle bi gürleşti ki bacakların çıkmasından hiçbir farkı yok ve en ufak çıkmasında da belli oluyor bir de batık oldu daha kötü. Almadıysan hiç alma

Buseylul benimde gobegim en cok karnim acik gezmem ama dokulur dedikleri icin bekliyorum