• Gebelik
  • Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫

Ankara_06_ hayırlısı ile bi doğsun inşallah gösterecem o cimcimeye ben 😅😅 daha şimdiden babacı yok anam bu anaların kaderi cefayı sen Çek daha rahminde babacı olsun eşim evde olduğu zamanlar diyor hadi kızım uyuyalım annede dinlensin çıt yok baba evde olmayınca tut tutabiliyorsan 😂

Xxxseliiiin sabaha kadar kaç şekle girdiğimi bende bilmiyorum bide az uyuyakalsam lavabo derdi başlıyor ona kalkınca oğluşta uyanıyor sonra tekrar başlıyoruz kısır döngüye girdik resmen😄

Zeyyyn ben sağıma yatıyorum valla 😅 ben hıçkırık tutunca sinir oluyorum o da oluyordur yavrum günde kaç kere hıçkırıyor 😅

Dilara0638 ayyyy o lavaboyu hiç demeyin zaten bazen bir uyanıyorum sanki yaptım yapacam zor yetişiyorum sonra dediğiniz gibi haydaaaa uyut uyutabilirsen 😂

Xxxseliiiin saat başı uyanıyorum ben artık uykunun tadı fln kalmıyor bide her yatışta bebişi uyutmaya çalışmak var sonra zaten bi sinir geliyor uyku fln kalmıyor😄

Xxxseliiiin Ay kızlar öyle oluyo bide doğduktan 5-6 ay sonra gör sen onu babasına aşık olcak😂. Benimkide erkek akşama kadar tekmeler havada uçuşur konuşurum sanki cevap verir gibi tekme atar ama babası elini karnıma koyunca çıt yok😂 beni kıskanıyo babası elini karnıma koydu diye çabuk çeksin diye elini tekme atmıyo tekme atsa elini çekmiyceğini biliyo sanırsam😂😂😂😂😂.

Gul-42 evet yanlış yazmışım malum gece saatlerinde akıllar karışık 😄😄

Ankara_06_ ayyy gerçekten miiii oğluşun şimdiden kraliçe gibi hissettiriyordur 😅😅 bizde napalım el kızı gbi taşıyoruz ediyoruz iki baba sesine delleniyoruz 😅😅 çok güldüm gerçekten rabbim sağlıkla almamızı nasip eylesin inşallah 🙏🏼