30+5 teyiz allahıııım kaburgalarımın arasından çıkacak o kadar sert itekliyor ki resmen topuzunu hissediyorum ve uyutmuyor asla derlerdi de inanmazdım bir hareket edecek uyutmayacak seni diye 🥺🥺
Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫
Xxxseliiiin benimki de sürekli hıçkırıyor 🤦🏻♀️ Ve sağ kaburga iptal tabi
Xxxseliiiin 28+1 haftalığız oğlumla ama inanırmısın aynıyız seninle🤭. Üstüne yattığımda hele resmen kalk diye tekmeliyo😅.
Acaba ayaklarını bezelye parmaklarını ne zaman diretecek karnıma, ne zaman görcem ayak izini ayağının karnımda gezdiğini😇.
emiras59 ahahah yerim hıçkırık saati gelmedi bizimkinin benim sağ sol tüm iskelet iptal 😅😅
Ankara_06_ valla ne hırsı varsa şimdiden topuğuyla eziyor kaburgalarımı etimi ana olmak harbi zor 😌
Zeyyyn en uygun pozisyon yok resmen diyorlar ki biz uyumuyoruz hayırdır siz nereye uyuyorsunuz 😂😂
Xxxseliiiin aynen öyle valla daha doğmadan gözlerin altı morardı sonra ne olurum bilmem 🤣
Zeyyyn Allah yardımcımız olsun daha şimdiden kavga ediyoruz 😂😂
Xxxseliiiin sureklı devamlı hıckırıyor suandada oyle uyuyamıorum😔
Xxxseliiiin Zor canım valla, boşuna demiyorlar anaların hakkı ödenmez diye😊. Göz dağı veriyo sana şimdiden böyleyim doğunca gör sen beni aney burnundan getircem uyutmıycam seni diyo😂😂.
Gul-42 bu saatte hıçkıranlar ne kadar çokmuş bi tek ben mi yaşıyorum bu saatlerde diyordum gündüz değil ama gece bu saatler de benimki de hep hıçkırıyor 🙃
- Düzenlendi
Xxxseliiiin biz yatınca onlar uyanıyorlar haliylede uyutmuyorlar🤭 sola yatıyorum böbreğime baskı yapıyor oynuyor sağa yatıyorum kaburgamı mahvediyor düz yatsam parti başlıyor napacağımı şaşırdım bende😄
31+2 ve asla uyku yok aslada durmuyor sanırsın çıkıp gidicek😣 uyu be kızım azcik 🤧
Ankara_06_ hayırlısı ile bi doğsun inşallah gösterecem o cimcimeye ben 😅😅 daha şimdiden babacı yok anam bu anaların kaderi cefayı sen Çek daha rahminde babacı olsun eşim evde olduğu zamanlar diyor hadi kızım uyuyalım annede dinlensin çıt yok baba evde olmayınca tut tutabiliyorsan 😂
Biranneadayiiii ahahaha bide yolu bulabilseler yanlış taraftan çıkmaya çalışıyorlar 😂😂
Xxxseliiiin bnmıkkde gece cok hıckırıyor bıde aksamla ıkındı arası😂
Dilara0638 hele sağ tarafa yatınca resmen ayaklarının üstüne kalkıyormuş gibi hissediyorum 😅😅
Xxxseliiiin ayy evet sağ tarafta daha bi uğraşıyorlar 😄 doktorlar sağa yatın diyor ama mümkün olmuyor bazen😄
Dilara0638 topaç gibi döne döne duruyorum yatakta 😂😂