• Gebelik
  • Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫

Zeyyyn en uygun pozisyon yok resmen diyorlar ki biz uyumuyoruz hayırdır siz nereye uyuyorsunuz 😂😂

Xxxseliiiin Zor canım valla, boşuna demiyorlar anaların hakkı ödenmez diye😊. Göz dağı veriyo sana şimdiden böyleyim doğunca gör sen beni aney burnundan getircem uyutmıycam seni diyo😂😂.

Xxxseliiiin biz yatınca onlar uyanıyorlar haliylede uyutmuyorlar🤭 sola yatıyorum böbreğime baskı yapıyor oynuyor sağa yatıyorum kaburgamı mahvediyor düz yatsam parti başlıyor napacağımı şaşırdım bende😄

Ankara_06_ hayırlısı ile bi doğsun inşallah gösterecem o cimcimeye ben 😅😅 daha şimdiden babacı yok anam bu anaların kaderi cefayı sen Çek daha rahminde babacı olsun eşim evde olduğu zamanlar diyor hadi kızım uyuyalım annede dinlensin çıt yok baba evde olmayınca tut tutabiliyorsan 😂

Xxxseliiiin sabaha kadar kaç şekle girdiğimi bende bilmiyorum bide az uyuyakalsam lavabo derdi başlıyor ona kalkınca oğluşta uyanıyor sonra tekrar başlıyoruz kısır döngüye girdik resmen😄

Zeyyyn ben sağıma yatıyorum valla 😅 ben hıçkırık tutunca sinir oluyorum o da oluyordur yavrum günde kaç kere hıçkırıyor 😅

Dilara0638 ayyyy o lavaboyu hiç demeyin zaten bazen bir uyanıyorum sanki yaptım yapacam zor yetişiyorum sonra dediğiniz gibi haydaaaa uyut uyutabilirsen 😂