Dilara0638 ayyyy o lavaboyu hiç demeyin zaten bazen bir uyanıyorum sanki yaptım yapacam zor yetişiyorum sonra dediğiniz gibi haydaaaa uyut uyutabilirsen 😂
Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫
emiras59 çürüdü sağım 😅😅
Xxxseliiiin saat başı uyanıyorum ben artık uykunun tadı fln kalmıyor bide her yatışta bebişi uyutmaya çalışmak var sonra zaten bi sinir geliyor uyku fln kalmıyor😄
Xxxseliiiin Ay kızlar öyle oluyo bide doğduktan 5-6 ay sonra gör sen onu babasına aşık olcak😂. Benimkide erkek akşama kadar tekmeler havada uçuşur konuşurum sanki cevap verir gibi tekme atar ama babası elini karnıma koyunca çıt yok😂 beni kıskanıyo babası elini karnıma koydu diye çabuk çeksin diye elini tekme atmıyo tekme atsa elini çekmiyceğini biliyo sanırsam😂😂😂😂😂.
Dilara0638 doktor sola yatın der sankı😀
Gul-42 evet yanlış yazmışım malum gece saatlerinde akıllar karışık 😄😄
Ankara_06_ ayyy gerçekten miiii oğluşun şimdiden kraliçe gibi hissettiriyordur 😅😅 bizde napalım el kızı gbi taşıyoruz ediyoruz iki baba sesine delleniyoruz 😅😅 çok güldüm gerçekten rabbim sağlıkla almamızı nasip eylesin inşallah 🙏🏼
Dilara0638 gündüz uyuduğunda da sen uyutma 😂😂
- Düzenlendi
Dilara0638 bn sola yatıom ama yoruldum artık saga yatıncada bebek cok rahatsız oluyor tekmeler hıckırıklar hıc durmuo ya😂
Xxxseliiiin Kız güldürdün ya Allah iyiliğini versin😅😂. Amiiinn canım inşaAllah🤲🏻😇.
Xxxseliiiin Hıckırdığını nasıl anlıyorsunuz, ne yapıyor ki 😊😊
Xxxseliiiin uyutur muyum dürtüyorun sürekli kalk bakalım uyuyamamak nasılmış diyorum 😄😄
istekalbeni11 düzenli olarak böyle karnında Mısır patlıyor gibi oluyor tüm karnında hissediyorsun o titreşimi 🥰
Gul-42 kaburgalarını okşuyordur sağa yatınca bizimde öyle oluyor soldada böbreğimle oynuyor nasıl beceriyor anlamadım ama anneye uyku yok diyor resmen😄
Dilara0638 ay böyle yaptığımız için de intikam alıyor olabilirler nasıl düzeltiriz bu döngüyü 😅😅😅
Dilara0638 bende oyle tam rahat edıom sonra wc baslıyor ztn belım ve kasıklarım acıyor yataktan anca kalkıyorum😂pıt pıt atıyor kalp gıbı😂tekrar uykuya cok zor dalıorum ben
Xxxseliiiin doğduktan sonra bakacaz artık bence şuan düzelme ihtimali yok ama doğunca geceyi gündüzü karıştırmazsak iyi 😄😄
Gul-42 aynen bende saat başı lavaboya kalkıyorum kalkıncada uyanıyor sonra pıtırtı kütürdü derken geçiyor bugün sabah 5te uyandırdı beni hala ikimizde uyanığız 😄😄
Xxxseliiiin Evet şuan öyle benimde bende nedir diyordum acaba kalp atışımı diye düşünüyordum uyumuştum lavabo diye uyandım artık uyuyamıyorum rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin İnşAllah🤲🤲🤲
Dilara0638 bn sabah yedıde anca uyuyorum😂oglene kadar yatıo acıkınca tekmelıo oglen karnımı doyurunca ıkındıne kadar uyuyor ıkındın aksam arası hıckırık ve hareketler bslıyor😂aksam yatıo gece bıre kadar uyuyo takıpteyım😂