30+5 teyiz allahıııım kaburgalarımın arasından çıkacak o kadar sert itekliyor ki resmen topuzunu hissediyorum ve uyutmuyor asla derlerdi de inanmazdım bir hareket edecek uyutmayacak seni diye 🥺🥺
Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫
Xxxseliiiin benimki de sürekli hıçkırıyor 🤦🏻♀️ Ve sağ kaburga iptal tabi
Xxxseliiiin 28+1 haftalığız oğlumla ama inanırmısın aynıyız seninle🤭. Üstüne yattığımda hele resmen kalk diye tekmeliyo😅.
Acaba ayaklarını bezelye parmaklarını ne zaman diretecek karnıma, ne zaman görcem ayak izini ayağının karnımda gezdiğini😇.
emiras59 ahahah yerim hıçkırık saati gelmedi bizimkinin benim sağ sol tüm iskelet iptal 😅😅
Ankara_06_ valla ne hırsı varsa şimdiden topuğuyla eziyor kaburgalarımı etimi ana olmak harbi zor 😌
Zeyyyn en uygun pozisyon yok resmen diyorlar ki biz uyumuyoruz hayırdır siz nereye uyuyorsunuz 😂😂
Xxxseliiiin aynen öyle valla daha doğmadan gözlerin altı morardı sonra ne olurum bilmem 🤣
Zeyyyn Allah yardımcımız olsun daha şimdiden kavga ediyoruz 😂😂
Xxxseliiiin sureklı devamlı hıckırıyor suandada oyle uyuyamıorum😔
Xxxseliiiin Zor canım valla, boşuna demiyorlar anaların hakkı ödenmez diye😊. Göz dağı veriyo sana şimdiden böyleyim doğunca gör sen beni aney burnundan getircem uyutmıycam seni diyo😂😂.
Gul-42 bu saatte hıçkıranlar ne kadar çokmuş bi tek ben mi yaşıyorum bu saatlerde diyordum gündüz değil ama gece bu saatler de benimki de hep hıçkırıyor 🙃
- Düzenlendi
Xxxseliiiin biz yatınca onlar uyanıyorlar haliylede uyutmuyorlar🤭 sola yatıyorum böbreğime baskı yapıyor oynuyor sağa yatıyorum kaburgamı mahvediyor düz yatsam parti başlıyor napacağımı şaşırdım bende😄
31+2 ve asla uyku yok aslada durmuyor sanırsın çıkıp gidicek😣 uyu be kızım azcik 🤧
Ankara_06_ hayırlısı ile bi doğsun inşallah gösterecem o cimcimeye ben 😅😅 daha şimdiden babacı yok anam bu anaların kaderi cefayı sen Çek daha rahminde babacı olsun eşim evde olduğu zamanlar diyor hadi kızım uyuyalım annede dinlensin çıt yok baba evde olmayınca tut tutabiliyorsan 😂
Biranneadayiiii ahahaha bide yolu bulabilseler yanlış taraftan çıkmaya çalışıyorlar 😂😂
Xxxseliiiin bnmıkkde gece cok hıckırıyor bıde aksamla ıkındı arası😂
Dilara0638 hele sağ tarafa yatınca resmen ayaklarının üstüne kalkıyormuş gibi hissediyorum 😅😅
Xxxseliiiin ayy evet sağ tarafta daha bi uğraşıyorlar 😄 doktorlar sağa yatın diyor ama mümkün olmuyor bazen😄
Dilara0638 topaç gibi döne döne duruyorum yatakta 😂😂
Xxxseliiiin sabaha kadar kaç şekle girdiğimi bende bilmiyorum bide az uyuyakalsam lavabo derdi başlıyor ona kalkınca oğluşta uyanıyor sonra tekrar başlıyoruz kısır döngüye girdik resmen😄
Dilara0638 ayyyy o lavaboyu hiç demeyin zaten bazen bir uyanıyorum sanki yaptım yapacam zor yetişiyorum sonra dediğiniz gibi haydaaaa uyut uyutabilirsen 😂
emiras59 çürüdü sağım 😅😅
Xxxseliiiin saat başı uyanıyorum ben artık uykunun tadı fln kalmıyor bide her yatışta bebişi uyutmaya çalışmak var sonra zaten bi sinir geliyor uyku fln kalmıyor😄
Xxxseliiiin Ay kızlar öyle oluyo bide doğduktan 5-6 ay sonra gör sen onu babasına aşık olcak😂. Benimkide erkek akşama kadar tekmeler havada uçuşur konuşurum sanki cevap verir gibi tekme atar ama babası elini karnıma koyunca çıt yok😂 beni kıskanıyo babası elini karnıma koydu diye çabuk çeksin diye elini tekme atmıyo tekme atsa elini çekmiyceğini biliyo sanırsam😂😂😂😂😂.
Dilara0638 doktor sola yatın der sankı😀
Gul-42 evet yanlış yazmışım malum gece saatlerinde akıllar karışık 😄😄
Ankara_06_ ayyy gerçekten miiii oğluşun şimdiden kraliçe gibi hissettiriyordur 😅😅 bizde napalım el kızı gbi taşıyoruz ediyoruz iki baba sesine delleniyoruz 😅😅 çok güldüm gerçekten rabbim sağlıkla almamızı nasip eylesin inşallah 🙏🏼
Dilara0638 gündüz uyuduğunda da sen uyutma 😂😂
- Düzenlendi
Dilara0638 bn sola yatıom ama yoruldum artık saga yatıncada bebek cok rahatsız oluyor tekmeler hıckırıklar hıc durmuo ya😂
Xxxseliiiin Kız güldürdün ya Allah iyiliğini versin😅😂. Amiiinn canım inşaAllah🤲🏻😇.
Xxxseliiiin Hıckırdığını nasıl anlıyorsunuz, ne yapıyor ki 😊😊
Xxxseliiiin uyutur muyum dürtüyorun sürekli kalk bakalım uyuyamamak nasılmış diyorum 😄😄
istekalbeni11 düzenli olarak böyle karnında Mısır patlıyor gibi oluyor tüm karnında hissediyorsun o titreşimi 🥰
Gul-42 kaburgalarını okşuyordur sağa yatınca bizimde öyle oluyor soldada böbreğimle oynuyor nasıl beceriyor anlamadım ama anneye uyku yok diyor resmen😄
Dilara0638 ay böyle yaptığımız için de intikam alıyor olabilirler nasıl düzeltiriz bu döngüyü 😅😅😅
Dilara0638 bende oyle tam rahat edıom sonra wc baslıyor ztn belım ve kasıklarım acıyor yataktan anca kalkıyorum😂pıt pıt atıyor kalp gıbı😂tekrar uykuya cok zor dalıorum ben
Xxxseliiiin doğduktan sonra bakacaz artık bence şuan düzelme ihtimali yok ama doğunca geceyi gündüzü karıştırmazsak iyi 😄😄
Gul-42 aynen bende saat başı lavaboya kalkıyorum kalkıncada uyanıyor sonra pıtırtı kütürdü derken geçiyor bugün sabah 5te uyandırdı beni hala ikimizde uyanığız 😄😄