Esra50 bende avent seçtim biberonda ama kapakta atma yapıyor ilk kızımda başıma geldi sonra nuk kullandım memnun kaldım ama nukun akışı çoktu o yüzden yine avent aldım ama biraz büyüyünce tekrar nuk alırım emzikte bibbs istedim bu sefer ama kauçuk olduğu için şişme yapar ış ve 2 haftada bir değişmek gerekmiş 🤦🏽‍♀️ Gereksiz masraf gibi geldi ve en çok avent ultra air tercih edilmiş yine ondan aldım kızıma da almıştım asla kullanmadı 😱 bir çok marka denedik hepsi çöp oldu şimdi yine bir umut deneyeceğimsanırım ilk bebeğiniz benim naçizane önerim stoklu veya çok çok almayın hiçbirşeyi ben kızımda heyecandan birçok şeyi abartım ve elimde patladı bezini seçti şampuanı seçti pişik kremi vs derken maddi olarak yordu üstüne kızı da bedensel yoruldu alerjik bebek olduğu için 😒 sağlıkla gelsin

Esra50 Biberon emziği çokda farklı değil sadece büyük shakeleri farklı..
    https://www.hizliresim.com/8fq79u4.
    (Sarı shake. Turkuaz kapaksız olarak çektiğim suluk. Diğerleri de 180ml, 260 ml ve 330ml biberonlar)
    https://www.hizliresim.com/1ur6nlw Biberon emzikleri anne göğüsü gibi ve aya göre akımı farklı oluyor..
    Herkesin tercihi farklı; bebeğinize içinize sinecek bir biberon bulacağına eminim 🥰🍀🙏

Asyamira Güle güle kullanın inşallah 🙏🏻☺️ Biberon yönünden kararsızım işte siz e bebek ya da farklı bi sitedenmi aldınız yoksa kendi sayfasındanmı almıştınız

Huelyaa Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim Güzel dileklerin için , inan zaten abartmadan almaya çalışıyorum ki o yüzden çok çok araştırıyorum zaten herşey bayagı pahalanmış durumda ha tabiki 3 5 liralık da bişey almıcam ama en azından biraz daha kaliteli ve kullanışlı olmasını da istiyorum

thetkc Amin inşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim 🥰 Çok güzel acıklama yapmışşınız

Asyamira Bende yarın alıcam bakalım gerçi kullanmadan bişey diyemem ama inşallah kullanışlı çıkar bi sıkıntı çıkarmaz

Esra50 dr. Brownsu araştır derim canım, en iyi markalardan bizlerde tek kullanılan marka, kolik bebekler be normal bebekler için ideal

Eryener93 Tomme tippe aldım bugun canım biberonu , emziğide avent ultra soft aldım inşallah sorun yaşamam

Esra50 deneyerek görücez artık inşallah aldıklarımızı kabul ederler veya inşallah kullanmayız hatta🙏🏻❤️

Esra50 Kuzenim ekim de doğum yapmıştı bana Tommee tippe olanı önerdi. Avent de almış ama bebeği kullanmamış, her bebeğe göre değişiyor sanırım🤷🏼‍♀️

Esra50 emzik avent ultra air kullanıyoruz biberon yine avent aldık şimdi biberonu dr browns aldım aşırı memnunum sıfır gaz sorunu 🥰

Eryener93 Aminn inşallah canım ben yanımda bulunsun diye aldım tabi ilk önceliğim beni emmesi biberona gerek bile duymak istemem ama aksi durumda yanımda bulunması iyi olacak gibi

Belacivciv Evet canım her bebek her biberon ya da emziği kabul etmiyormuş inşallah ben sıkıntı yaşamamm

Esra50 evet canım biberon da gaz sorunu yaşadım maalesef :( o yüzden değiştirdim avent biberon çok iyi ama gaz sorunu olduğu için doktorumuz dr brownsu önerdi şimdi gazımız yok şükür 1 ay 21 günlük bebeğim

Esra50 biberon olarak Nuk cam antikolik biberonu tercih ettim, hijyen ve sağlık açısından PP olsa bile tercih etmiyorum. Emziği iki oğlum da sevmedi bu yüzden uzun süreli hiç bir dönem kullanamadık 🙈

Esra50 Biberonlar avent yenidoğan emzikleri bibs yenidoğan tercih ettim ben

GunesMom İnşallah ben sorun yaşamam ya 🙏🏻 Maşallah sizin bebişiniz büyümüş darısı benim oğluşuma