Esra50 bebeğimi öğrendiğim de ilk aldığım şey biberonlar idi etrafımdaki bebek anneleri hep avent önerdi bende cok iyi indirimle almıştım 125 cc ve 260 cc avent biberon aldım emzikte Tommy tippe aldım 🥰

Rmyssa Biberon 2 tane alıcam biri kesin avent ama diğeri için antikolik mi alsam kararsızım canım

Esra50 biberon philips anti colic emzik philips ultra air . Daha kullnmadim ama.
    Colic çubuğu da her biberona uygun değil diye biliyorum. Philips in kendi biberonlarina bile uygun değil.sadece bazı biberonlarina uygun

Esra50 henüz kullanmadım ama aventi kullanan bebeklerin bidaha emmediğini çok duydum, anne memesine en yakın lansinoh olduğunu duydum kullananlar da çok memnundu o yüzden bunu aldım

Esra50 Emzik Philips avent ultra air 2 li emzik tercih ettim Biberon da Chicco antikolik tercih ettim biberondan çok memnunum kızım da kullanmıştım

Akrepbebek Çıkarıp normal biberon gibi kullanılmıyor mu peki o çubuk hani denedinizmi hiç çıkarmayı

mutlugebeee Avent içinde anne memesine en yakın diyorlarda çok kararsızım ya

Esra50 avent i tutuyor bebekler. Çok çok nadir tutmayan oluyor. Şansa bırakma derim

co2041 Zaten yenidoğanlarda yavaş akışlı olması olması önemliymiş bebeişlerin boğazıma kaçmasını önlemek amacıyla

mrs_elisah En iyisi ben kararımı değiştirmeyim avent en iyisi onda karar kılayım teşekkür ederim

Esra50 Oğlumda emzik kullanmadım, biberon olarak Twistshake kullandım o da antikolik.. Kızımda emzik kullanmicaktım ama o değil ben pes ettim ve Tommee Tippee kullanıyorum, biberonu yine Twistshake 🥰🙏 Hem renkleri çoook güzell hem mama kapları olması çok rahatlık sağlıyor 🍀🥰

Esra50 doğduğundan beri emzik ve biberon philips avent kullanıyoruz çok kaliteli hic deforme olmuyor çok memnunuz yeni bebise de avent ile devam edicez inşallah 😍