Hayırlı akşamlar sevgili annelerrr 🥰 35+0 haftalığız hastane çantamın nerdeyse hepsi hazır ama benim sormak istediğim şey biberon ve emzik , biberon alıcam ama emzikte kararsızım bide biberon alırken antikolikler varya acaba ondan alıp memnun kalan varmı o antikoliğin içindeki çubuk gibi şey çıkıp normal de kullanılabiliyormu bide hangi markaları tercih ettiniz (Ya Philips Avent , ya da Tommee tippe) bide bu postu nasıl sabitlicem 🙈
Biberon ve emzik
Esra50 emzik avent ultra air. Biberon lansinoh
@Esra50 biberonda bende ikisi arasındayım. Emzikte bipsin slikon uçlusu çıktı. Her ay değiştirmeye gerek yok . Büyümüyor ucu. Bi bundan almayı düşünüyorum. Bir de phlıpsin ultra air olanını . Çünkü her bebek her emziği sevmiyor . İkiisnide denemek istiyorum ben .
mrs_elisah bende bu ikiliyi tercih ettim
Esra50 ben de avent almayı düşünüyorum. Biz sabitleyemiyoruz konuları 😅
mrs_elisah Lansinoh nasıl kullandınızmı peki , Avent anne memesine en yakın başlık olduğu için düşünüyorum da
Gizemin-minnakI Tomme tippe yeni ilerde çıkan bi marka ama kullanıcı yorumları çoğu güzel avent zaten herkesin tavsiye ettiği ama emziktede nuk , chicco physio soft komple silikon diyolar çok kararsızım 🤷🏼♀️
Allahneverdiysee Ne kadar cahilim 😂🤦🏼♀️ Ben sabitleyebiliyoruz sanıyordum neyse olsundu 😂
Esra50 ben de yeni öğrendim sayılır 😊
@Esra50 her bebek her emziği sevmiyor . Bunu deneyerek öğrenebilirsiniz zaten .
Gizemin-minnakI bu dediklerim hepsi silikon da hani almalımıyım diye çantada olması gerekiyor mu diye
Esra50 lansinoh içinde anne memesine en yakın başlık deniliyor 🤗 7 aydır hem meme hem biberon gidiyoruz meme reddi yapmadı memnunum. Emziği de tek seferde tuttu.
Bence emzik kesinlikle avent. %99 bebekler tutuyor.
mrs_elisah Ay inşallah benimkide yapmaz canım ya sevindim senin ve bebişin için 😍 bide lansinohu araştırıyım bakalım
mrs_elisah Büyük ihtimalle avent düşünüyorum canım da son dakika değiştirmezsem kararımı bilemiyorumda arada kalıyorum