Esmakorkmaz 2 seferdir cikolata yedim 2 seferde yan durmuş dediler bi daha gittigimde yemiyecem 😂😂😂
Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için

Sema2019 18 hafta zaten alışveriş yapmak içinde erken isterseniz biraz daha bekleyin hele bi 25 27 görsün ben 22 haftayı geçiyorum herhangi bişey almadım sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez

Sema2019 keyfi ve kahyası öyle istemiş demekki ne denebilirki😅🥰 detaylı ultrasona girince öğrenirsiniz ama kesinlikle orada her şeyine bakılıyor sonuçta. 20-24 hafta arası yaptırılıyor.

hiraselesra ayy 😔🤕 sağlıklı olsn da hayirlisyla öğrenelim insaAllah 😔💕

Sema2019 ben de 16 da anca öğrenmiştim her gittiğimde sizinki gibiydi ve sonuç kızım olacak 🙈

Burcu_NFUE bu platformda kimsenin postuna bu tarz bi yorum yapamazsınız, linçleyemezsiniz. Karşınızda ki kişinin bir anne olduğunu unutmayalım. Üslubunuzdan dolayı hesabınız 1 gün askıya alınmıştır. Umarım bundan sonra yorumlarınızı daha yumuşak ve saygı çerçevesinde yaparsınız 🙏🏻

Eminee71 bende öyle tahmin ediyorm bence kızdır cnku erkek çocukları erken belli oluyir

Sema2019 11. Haftada erkek demişti 22. Haftaya kadar birdaha uygun pozisyon yakalayamadı dr bacakları kapalıydı ozaman öğrendik

Sema2019 bence de gidin kesin görürler özelde benim 14 haftada gördü başka hastane %90 dedi hatta kesin bilgi için 17-18 i bekle dedi hatta

Sema2019 ben canım 19 haftada öğrendim her gittiğimizde bacakları üst üstteydi kemiklerine göre kız dedi kızda çıktı ☺️

Sema2019 hayır asla buna inanmayın ben 16 haftalığa kadar öğrenemedim hatta kız bu geç öğreniyorsun dedi herkes ve inandım eşime kız olursa adını ben koyayım erkek olursa sen dedim 17 haftamda erkek olduğunu öğrendim 34+4 üm hala erkek değişmedi❤️

Sema2019 evet canım kiz çocuğu tembel olur diyorlar benim annemde 6 aylikta bilmiş kiz olduğunu ve hareketlerini az az hisetmiş bazen olur öyle şeyler sıkma canini