Sema2019 bende 17+1 hamileyim ve bebeğim cinsiyetini göstermiyor bende istiyorum biseyler almak sürekli gözüm biseylere kayıyor önemli olan sağlığı ama
Delireceğimmmm... 😔🤕
Deletedmom27272 benm detayli ileri zamna verildi 26 ekimdi sanirm daha öğrendiğim gün mayıs ayinda o zamana verdiler
Sema2019 talihsiz bir durum yok ki 18. Hafta evet cinsiyet öğrenilir ama bebek göstermiyorsa ne yapabilirsinki. Şükür sağlıklı demekki tek taktığın bu olsun kafana sağlıklıca al da kucağına🥰 sonuçta 9 ay birliktesiniz illaki bi kontrolde öğrenirsin her seferinde aynı olmaz. Hareketlenmesi için kontrol öncesi tok karna git ve çikolata ye belki hareketlenir gösterir. Kıyafeti de sorun etme hiç 1 günlük iş cinsiyetini öğrenir öğrenmez gidersin hemen🌸
- Düzenlendi
Esmakorkmaz 2 seferdir cikolata yedim 2 seferde yan durmuş dediler bi daha gittigimde yemiyecem 😂😂😂
Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için
Sema2019 canim benim bebegim 36 haftalık hala gostermedi düşün yani 😏
Sema2019 keyfi ve kahyası öyle istemiş demekki ne denebilirki😅🥰 detaylı ultrasona girince öğrenirsiniz ama kesinlikle orada her şeyine bakılıyor sonuçta. 20-24 hafta arası yaptırılıyor.
hiraselesra ayy 😔🤕 sağlıklı olsn da hayirlisyla öğrenelim insaAllah 😔💕
Esmakorkmaz evet sormayın 😂 insaAllah bakalim artik o zamani bekliyorz 💕
Sema2019 İçiniz rahat edecekse başka dr gidin ben öyle yaptım 4 tane dr gittim kesinleşene kadar
- Düzenlendi
Burcu_NFUE bu platformda kimsenin postuna bu tarz bi yorum yapamazsınız, linçleyemezsiniz. Karşınızda ki kişinin bir anne olduğunu unutmayalım. Üslubunuzdan dolayı hesabınız 1 gün askıya alınmıştır. Umarım bundan sonra yorumlarınızı daha yumuşak ve saygı çerçevesinde yaparsınız 🙏🏻
Deletedmom27272 bende 1 hafta daha gecsn özele gidecem dedim
Sema2019 11. Haftada erkek demişti 22. Haftaya kadar birdaha uygun pozisyon yakalayamadı dr bacakları kapalıydı ozaman öğrendik
Sema2019 bence de gidin kesin görürler özelde benim 14 haftada gördü başka hastane %90 dedi hatta kesin bilgi için 17-18 i bekle dedi hatta
Deletedmom27272 neydi peki cinsiyeti hayirlisyla
MelekMervertlek erkekmiydi
Sema2019 ben canım 19 haftada öğrendim her gittiğimizde bacakları üst üstteydi kemiklerine göre kız dedi kızda çıktı ☺️