Sema2019 5,5 aylık , detaylı ultrasona girdim asla dönmedi bakamadık, hiç dönmüyor kendini göstermiyor en başından beri malesef bende üzülüyorum , cinsiyette erkek doktor bile kız sanıyordum aaa dedi , yalan haber göstermemesi
Delireceğimmmm... 😔🤕
Sema2019 ben 9. Haftada kız olduğunu öğrendiğim 5 ay bitti doktor erkek dedi nekadar geç okadar iyi canim bosver sonra boş hayallere kapiliyorsun başka cinsiyet çıkıyor
Mimik doktorunu değiştir
Sema2019 canım yanlış anlama tabikide haklısın herkes cinsiyetini illaki merak eder öğrenmek ister bazen geç öğrenilen erkek çocuğu da olabiliyor onunla alakalı bişey değil yani sadece kordon bacak arasına girmiş olabilir ama cinsiyetini tutturup bilen doktor varsa ona gidebilirsin biz öyle yaptık ihtimal değil de net söyleyen Bi doktor vardı hatta hastane bile farklıydı net söyledi
birkizbirerkekannesi hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda
Colaklardankubra afrikada yasiyorum, 7.ayda turkiyeye gelip hamileligimin sonuna dek kalicam insaAllah… o zqmqnq dek sabrediyorum😪
Burcu4135 https://resimyukle.io/r/clp2DDzj9T yasıyı doktorumuz yazdı 😅
- Düzenlendi
Sema2019 20. Haftalarda öğrendim sanırım hep dediler kız kendini saklar kız kesin olsun sağlıklı sıhhatli olsunda erkek kız mı var ama insan ona göre alışveriş yapacak en son gittik ki erkekmiş meğerse edepli oğlummuş 😂34 haftalığım hala erkek değişmedi devlette özelle alakası olduğunu düşünmüyorum bebek göstermiyor çünkü ben hiç devlete gitmedim hep özeldeydim yine göstermedi