Sema2019 5,5 aylık , detaylı ultrasona girdim asla dönmedi bakamadık, hiç dönmüyor kendini göstermiyor en başından beri malesef bende üzülüyorum , cinsiyette erkek doktor bile kız sanıyordum aaa dedi , yalan haber göstermemesi

Burcu4135 bir şey soracağım biz net öğrendiğimizde doktor bebeğe alttan baktı sanki bir camın üzerine oturtmuşuz gibi öyle bakamıyorlar mı?

Sema2019 ben kizimi 6 aylik ken ogrendim simdi yine hamileyim 18. Haftada ogrendim.oglum.olacahini her bebek farkli canim daha zamani var demekki 😊

Sema2019 ben 9. Haftada kız olduğunu öğrendiğim 5 ay bitti doktor erkek dedi nekadar geç okadar iyi canim bosver sonra boş hayallere kapiliyorsun başka cinsiyet çıkıyor

QOH valla anlamadım ne demek istediginizi. 😔

• QOH bunu yanıtladı.

Sema2019 canım yanlış anlama tabikide haklısın herkes cinsiyetini illaki merak eder öğrenmek ister bazen geç öğrenilen erkek çocuğu da olabiliyor onunla alakalı bişey değil yani sadece kordon bacak arasına girmiş olabilir ama cinsiyetini tutturup bilen doktor varsa ona gidebilirsin biz öyle yaptık ihtimal değil de net söyleyen Bi doktor vardı hatta hastane bile farklıydı net söyledi

Sema2019 kiz ben 24 haftalikken detayli ultrasonda ögrendim cok yaramaz dugu icin kadın dogum doktoru göremiyordu 😄

Sema2019 ben 12 haftalıken doktor kız dedi 16.hafta da da kesinleşti ysni kız bebekle alakalı bi durum değildir

QOH ahahah tamam cok merak ettim bekliyorum muhakkak unutmayınız ama.

Colaklardankubra afrikada yasiyorum, 7.ayda turkiyeye gelip hamileligimin sonuna dek kalicam insaAllah… o zqmqnq dek sabrediyorum😪

QOH 😁😁😁 o nasıl pipi ahahah hayırlı olsun cinsiyeti bebeginizin o zaman.

Burcu4135 bunu tarif etmeye çalıştım sanki çocuk camın üzerinde oturuyorda alttan çekilmiş bir foto gibi diye ama başarılı olamadım.Teşekkür ederim biz 15. Haftada öğrendik bu ultrasonla şu an 34+5 😬

Sema2019 20. Haftalarda öğrendim sanırım hep dediler kız kendini saklar kız kesin olsun sağlıklı sıhhatli olsunda erkek kız mı var ama insan ona göre alışveriş yapacak en son gittik ki erkekmiş meğerse edepli oğlummuş 😂34 haftalığım hala erkek değişmedi devlette özelle alakası olduğunu düşünmüyorum bebek göstermiyor çünkü ben hiç devlete gitmedim hep özeldeydim yine göstermedi

QOH allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah. Simdi anladım ne demek istediginizi 😁 aramızda 1 gün var 34+6 yım bende.

Burcu4135 gerçekten mi 😍 amin Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıklıca evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin🤲🏻