Ya 18 haftalik gebeyim hala bebek kendini göstermiyor diyorlar en son gittigimde erkege benzior ama bacaklari kapali dedi bugünde kontrole gittim kiza benzior ama göstermiyor dedi benm gbi talihsizlik yasayanlar var mi 5 aylık oldu artik 😔😔 herkes kiz çocukları gec öğreniliyor diyor biraz motive edermsnz yha çok üzüldüm artik bilip alisveris yapmak istiyorm 😔😔😔😔😔 ve geç öğrenenler gerçekten kiz bebisleriniz mi oldu.

Doktorun yada başkasının yapabileceği bişey yok bebekler bazen bu şekilde uygun pozisyon da durmayabiliyo 18. Haftada alışveriş için erken zaten biraz daha sabırlı olun ☺️

Sema2019 ben ben ben😭😭🥱
    Cildiricam meraktan…
    15+3 olduk, 15 haftaya yaklasinca doktora girtik, doktor bakmadi bile…
    Hemen hizlica kalp atisi dinledi ve hemen kaldirdi beni…
    Oyle hic utrasonda bakmadi ki, en azindan kendi aramizda cinsiyet tahmini yapabilecegim resmi bile yok…
    Ve ayda bir cagiriyor beni, acil durum olmadikca erken gidemiyorum!..
    19 haftalarda olacak diger randevum😫
    Ve su ana dek yapilmasi gereken ikili test de yapilamdi!…

Sema2019 bence moralini bozma ben 36 haftadayım daha oglumun yüzünü göremedik beyfendi inatci😂 detaylı ultrasyonun geliyor zaman olarak olmadi orda öğrenirsin canım heycanını inanki anlıyorum bende gun sayardım hep elbet pes eder sen üzme tatlı canını ne mutlu ki sağlıklı daha ne olsun ☺

Mimik Doktorunuzu neden değiştirmiyorsunuz? Onunla devam etmek gibi bir zorunluluğunuz yok. İlk çocuğuma istanbulda doğum yaptım.(5bucuk yaş) Kocaeline taşındım gecen yıl bir düşügüm oldu şimdi bırakın doktoru hastanelere bile güvenim kalmadı bu tarafta. Allah’in taktiri tabi ki ama yinede içimden gelmiyor burda bir doktora gitmek. Şuan 27 haftalık gebeligim var ve eski doktoruma İstanbula gidiyorum. Pek şansa bırakılacak şeyler gelmiyor bana…

Sema2019
          Olmadi ortak renk bikac bisey al sonra cinsiyetini öğrenince ozamn istediğin renkten alirsin misal zibin ayakkabi birkaç takim altlığı üstlü bende öyle yapicam benim halamın kizi doğumda öğrenmiş bebek göstermemiş kendini o derece olanlarda var

Mimik
          Nasıl bir doktor oya başından saçmış resmen yoksa devlet mi gittiğin hastane

@Mimik doktorla konuşsanıza. Ne kadar saçma 🙄 ya da önerilen iyi bir doktora gidin . Eğer varsa .

Sema2019 aynı durumdayız ama benim bebek bacaklarını açtığı halde 3 farklı doktor cinsiyetini belirleyemedi kıza benziyor sankiiiiiiii diyerek tahminde bulundular 😢 17 haftalığım detaylıya kaldım ama ona da umudum yok

Sema2019 bende 17. Hafta da kesin olarak öğrendim 😅 sürekli kapatıyordu bacaklarını gözükmüyordu sonra minik cimcime olduğunu öğrendik . Doktorum da dedi ama kapatıyor kız olabilir diye 😅😅 doğru çıktı

Sema2019 benim kızımda göstermedi geç öğrenmiştik kız erkek diyorlardı farklı farklı en sonunda kız oldugunu öğrendik ❤️ kızlar geç gösterir diyorlar diye bende duydum ama sağlıkla gelsin inşallah 🌸

Sema2019 merhaba artık bebek hareketlerini epey hissediyorsundur.. Saatlerini takip et genelde aynı saatlerde hareketli oluyorlar Bi kaç gün aynı saatlerde yemek ye falan. Kontrole en çooook hareket ettiği saate randevu alarak tamamen tok olarak ve içeri girmeden çikolata meyvesuyu gibi tatlı şeyler tüketip git. Ben artık son çare belki dedim öyle denedim tatlıyı hep söylüyorlardı zatende doktorum yarım saat uğraştı ama görmüştü 😂 Benim cimcimede toto dönük eller yüzünü kapatmış halde gezdi sadece 2kez görebildik yüzünü 🥴 birde detaylı ultrasonda net söyleniyor genelde ona ne zaman gideceksin? o arada ufak tefek cinsiyet gerektirmeyen ihtiyaçlarını al yavaş yavaş 🤍 banyo malzemeleri, bebek arabası, ara renk zıbınlar falan gibi mesela 🤍🤍 heyecanlı günlerini böyle değerlendir

Gizemin-minnakI
                Doktora sordum tabii ama ama inat yok daha belli olmaz dedi savdı basindan…
                Ahahaha… ben de buraya gilk geldigimde senin gibi dusunuyordum…
                Utrason cihazi zor bulunuyor bile burda…
                Ve her gittigimde farkli doktor tarafindan muayene ediliyorum…
                Asla secenek yok surdan burdan bilgilerim olmazsa yanmistim😆
                Fokik asti bana 5mg verdiler 5mg😩 ilaci turkiye standardina indirebilmem icin 8 e bolmem gerekti🤣

@Mimik inanmıyorum . Sağlığımız zaten Allah’a emanette. Afrikada heralde hiç önemi yok . İnşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz .

Sema2019 çok şükür sağlığı yerinde canım elbet çok merak edersin ama sabretmekten başka çare yok. Alışveriş kısmı için ama daha çok erken bekleyebilir yani hepsini oturduğun yerden iki saat içinde alabiliyorsun 😀