Yasminaydemir başınız sağolsun 3 ay önce sizinle birebir aynı şeyleri yaşadım çok zor allah sabır versin. Bebeğinizi kaybettiğiniz için hemen arkasından bir tane daha olsun istiyorsunuz yerini doldurmak için çok iyi anlıyorum ve sizinle inanın aynı şeyleri hissediyorum ancak sezaryen olmuşsunuz sanırım en az 6 ay hiç değilse beklemeniz rahmin toparlanması için önemli allah korusun sizin sağlığınız için tehlikeli başka durumlar ortaya çıkarabilir. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ilerde size.
Hassas içerikkk
BabyYoda aynen öyle ama anlayana başkaların duygularını hiçe sayıp bencil olmuşuz gerçekten
Lulemom aynen öyle aynen kesinlikle bana bencillik gibi geliyor
Hilal-95 aynen öyle hayatta ne olacağı belli değil bende okurken çok üzülüyorum hatta bazen ağlıyorum ama bunlar hayatın gerçeği ne yazıkki
BabyYoda son ana kadar gelip evlat kaybetmek çok zordur. Başınız sağolsun. İmtihan dünyası işte. Bende 6 aylık hamileyim bebeğimi kaybetmek üzereyim. Çok zor. Ama Allah size nasip etmiş çok şükür sağlıkla kucağınıza alın. Bir ömür musmutlu yaşayın inşallah♥️
Cigdemozcan Umarım yaralarınız en kısa zamanda kapanır. Allahım güç kuvvet versin size. Hiç kolay değil. Zaten ne aşamada olursa olsun yitip giden şey bir evlat…
Yasminaydemir 2018 kasımda 37+4 te sezaryen ile ölü doğum yaptım🥺
Soruyu okudunuz gerisini okumayın arkadaşlar çok etkileniyorsanız … hiç mi duymuyosunuz hiç mi şahit olmuyosunuz böyle şeylere ? O zaman ne diyosunuz git acını ötede yaşa ben etkileniyorum mu ? Birilerinin size saygı duymasını istiyosunuz ama başkalarının merak ettiği şeylere saygı duymuyosunuz nasıl bi çeliş ki bu?
Yasminaydemir Ha başka bir şey yazmış ha hassas içerik yazmış ne farkediyorsa girip bakmasınlar yeter 🤦🏻♀️ Bende 14 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım normal doğum kadar zor oldu erkekti her yeri belliydi haftası 2 hafta önden gidiyordu 16 hafta felan görünüyordu kuzum
Yasminaydemir eşimin kuzeninin bebeğinin kalbi durdu anne karnında aramızda 2 hafta vardı 7 aylıktı böyle şeyleri yazmak istemem ama erken doğum yapıyorum sanmış çok kötü oldum Rabbim sizi de cennetinde kavuştursun inşallah
marbling10 başınız sağolsun
Cigdemozcan Amin ins
Nozcan Saolasinz dizinde başınız sağolsun
Cigdemozcan Niye kaybetmek uzeresiniz ki
Alyaesmaa Başın sağolsun
Mom726272 Amin ins
Yasminaydemir sağolun, siz neden sordunuz
Deniz59 neden paylaşılmasın? Hayat her zaman toz pembe mi? İnsanlar yakınlarını kaybediyor, size söylemesinler mi o zaman hassassınız aman. Allah yaşatmasın ama birileri bunları yaşıyor. Ben yaşamadan önce de etkilenmezdim şimdi de etkilenmiyorum. Bu kadar zayıf bir psikolojim yok, bencillik yapmıyorum. Sevincini paylaşan kadar üzüntüsünü de paylaşabilir insanlar. Siz görseniz de görmeseniz de bu acılar yaşanıyor.
BabyYoda amin çok teşekkür ederim öyle tabi. Allah hepimize sabırlar versin:(
Yasminaydemir Allah size ve sizin gibi bebeğini kaybeden herkese sabırlar versin