Anne karnında bebeğini kaybedenler
Hassas içerikkk
Yasminaydemir benim çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı bu durumu suyu gelince hastaneye koştu normal doğum yapacaktı ama oğlunun kalp atışlarının durduğunu söyledi doktor çok yıpranmıştı çok zor bir süreç Allah yardımcısı olsun herkesin şimdi yine hamile 4 aylık kızı olucak nasipse
Yasminaydemir böyle postlar açarken hasas içerik yazın lütfen etikilenşyırum ben
Allah korusun ya nasıl başlık bu. Cok afedersiniz ama başınıza mi geldi? Yani neden açtınız ki böyle bisey.
Yasminaydemir BU NASIL BİR BAŞLIK YAHU!!!!! Hassas içerik yazın bari
Fadikb zaten basliktan hassad oldugu belli. Okumayin siz de yani😒 tek size demiyorum, cok kisi ayni seyi yazmis.
Evet başıma yeni geldi hatta şuan 1 hafta oldu 3 gün karnımda vefat etmiş
Sebebi yok
Ece003 Doğumdan sonra kaç ay sonra hamile kaldı
Yasminaydemir başınız sağolsun kaç haftalıktı
Yasminaydemir başınız sağ olsun kaç haftalıktı
Seda_nrr tam 40 haftalık ti salı günü doğdu sezeryan normal doğumla dogacakti sancı hiç yok vefat etmiş kalp atışları hiç yoktu iki hastaneye de gittim
Yasminaydemir çok üzüldüm başın sağolsun 😞 rabbim bidaha yaşatmasın
Ya herkes hassas içerik yazın demiş. Arkadaşlar şaka mısınız ya zaten ölü doğum yazınca hassas olduğunu anlamıyor musunuz tıklamayın okumayın. Bir de yazmayın etmeyin böyle şeyler demişsiniz. Burda herkes kendi sıkıntısıyla ilgili bilgi arıyor her hamilelik lay lay lom geçmiyor ne yazıkki. Asıl biraz siz hassas davranın.
Cigdemozcan Çok sağolun
Deniz59 Amin ins