Yasminaydemir başın sağolsun. Bende doğumdan bir gün sonra kaybetmiştim oğlumu. Sezeryan olduysan bir süre korunman lazım cnm dikişlerin açısından hemen hamile kalırsan riskli olur

Yasminaydemir hayır 40 la berber zaten çocuk doğduktan sonra rahim hemen kendini toplamaya başlıyor ben sezeryandan dolayı 5 ay bekledim normal dogumda 6 hafta da toparlanıyor diyorlar eger normal olsaydı 3 ay beklerdim sadece tabiki nasip kısmet bide rabbim ol derse olur başınız sağ olsun bu arada bende kaybettim çok zor rabbim sabır versin

Yasminaydemir başınız sağolsun 3 ay önce sizinle birebir aynı şeyleri yaşadım çok zor allah sabır versin. Bebeğinizi kaybettiğiniz için hemen arkasından bir tane daha olsun istiyorsunuz yerini doldurmak için çok iyi anlıyorum ve sizinle inanın aynı şeyleri hissediyorum ancak sezaryen olmuşsunuz sanırım en az 6 ay hiç değilse beklemeniz rahmin toparlanması için önemli allah korusun sizin sağlığınız için tehlikeli başka durumlar ortaya çıkarabilir. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ilerde size.

BabyYoda aynen öyle ama anlayana başkaların duygularını hiçe sayıp bencil olmuşuz gerçekten

Hilal-95 aynen öyle hayatta ne olacağı belli değil bende okurken çok üzülüyorum hatta bazen ağlıyorum ama bunlar hayatın gerçeği ne yazıkki

BabyYoda son ana kadar gelip evlat kaybetmek çok zordur. Başınız sağolsun. İmtihan dünyası işte. Bende 6 aylık hamileyim bebeğimi kaybetmek üzereyim. Çok zor. Ama Allah size nasip etmiş çok şükür sağlıkla kucağınıza alın. Bir ömür musmutlu yaşayın inşallah♥️

Soruyu okudunuz gerisini okumayın arkadaşlar çok etkileniyorsanız … hiç mi duymuyosunuz hiç mi şahit olmuyosunuz böyle şeylere ? O zaman ne diyosunuz git acını ötede yaşa ben etkileniyorum mu ? Birilerinin size saygı duymasını istiyosunuz ama başkalarının merak ettiği şeylere saygı duymuyosunuz nasıl bi çeliş ki bu?

Yasminaydemir Ha başka bir şey yazmış ha hassas içerik yazmış ne farkediyorsa girip bakmasınlar yeter 🤦🏻‍♀️ Bende 14 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım normal doğum kadar zor oldu erkekti her yeri belliydi haftası 2 hafta önden gidiyordu 16 hafta felan görünüyordu kuzum

Yasminaydemir eşimin kuzeninin bebeğinin kalbi durdu anne karnında aramızda 2 hafta vardı 7 aylıktı böyle şeyleri yazmak istemem ama erken doğum yapıyorum sanmış çok kötü oldum Rabbim sizi de cennetinde kavuştursun inşallah