Seda_nrr Çok sağolun
Hassas içerikkk
Yasminaydemir Benim de her şeyi normaldi sağlıklı bir bebekti ben de hareket etmediği için gittim. Doğumdan 6 hafta sonra trombofili paneli ve genetik testlerimi yaptırdım smear yaptırdım. 1 ekimde doğum yaptım son reglimi 1 aralıkta gördüm yani kırkım çıktı üzerine bir regl gördüm hemen hamile kaldım doktorlar da beklememi istemediler
Yasminaydemir Rabbim sabır versin başınız sağolsun bende geçen sene 38+3 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş
Cigdemozcan hassas icerik yazilan postlari neredeyse her kes okuyor yemen edebilirim ama ispatlayamam
Yasminaydemir doktor öyle söylemiş zaten normaldede kürtajdan sonra bile 3 ay korunma öneriyor doktorlar ki doğumdan sonrada 40 gün dinlenme süresi var her halükarda yaraları iyileşsin mikrop kapmasın diye bence sizde 2-3 ay birlikte olmayın enefeksiyon açısından Allah biran önce yeniden kucağınızı doldursun başın sağolsun
Yasminaydemir Bende test yaptırcam iki düşügüm var bugunde kimyasal gebelik gecırdım genetik test yaptım baska hangi testler yapılıyo
Feride-42 Başın sağolsun bizim çocuklarımız en güzel yerde cennette
Ece003 Çok sağolun amin ins sağ saglim kavuşurum
Cigdemozcan kesinlikle katılıyorum bu hayata kımın ne yaşıycağını sadece allah bilir yaşatmasın rabbim elbettde ama malesf oluyor sınav dünyası herkesin acısı kendisine işte ateş düştüğü yeri yakıyor bende çok etkılenıyorum ama her evde bi acı oluyor ne yazıkki allahım sabır versin yaşayanlara
Cigdemozcan hassas içerik yazınca da bebeğini kaybettiğini anlıyorum ben. Bu insanlar bi değişik. Sanki hassas yazınca başka bi konudan bahsediliyo gibi algı yaratmaya gerek yok. Konunun ne olduğu belli zaten
Yasminaydemir allah yardımcın olsun bol sabırlar versin mevlam cennetede şefaatçiniz olsun inşallah bende 2 kere kayıp yaşadım malesef ama benm çok erkendi allah şükredeceğin güzellikleri versin tez zamanda acılarını dindirsin tabi acılar dinmiyor ama acıya alışıyorsun malsef sınav dünyası hepimizin bi sınavı var
Hilal-95 Aynen öyle
5 ay sonra hamile kaldım ovulasyon testi kullandım 3 aydan sonra kullanmaya başladım 5 ayda tuttu yani ama ben sezeryan oldum diye bekledik normaldede bekleniyor en az 6 hafta diyor doktorlar rahmin toplanması açısından
Kara1833 40 çıktıktan sonrami 6 hafta beklenyr
Yasminaydemir başın sağolsun. Bende doğumdan bir gün sonra kaybetmiştim oğlumu. Sezeryan olduysan bir süre korunman lazım cnm dikişlerin açısından hemen hamile kalırsan riskli olur
Yasminaydemir hayır 40 la berber zaten çocuk doğduktan sonra rahim hemen kendini toplamaya başlıyor ben sezeryandan dolayı 5 ay bekledim normal dogumda 6 hafta da toparlanıyor diyorlar eger normal olsaydı 3 ay beklerdim sadece tabiki nasip kısmet bide rabbim ol derse olur başınız sağ olsun bu arada bende kaybettim çok zor rabbim sabır versin
Kara1833 Sağolun dizinde başınız sağolsun
Yasminaydemir saolun allah razı olsun
Ilkayy üzülmeyin lütfen rabbimin bi bildiği vardır 💕🙏