Arkadaşlar merhaba, Niğde Üniversite hastanesinde 3-4 hafta önce normal doğumda hastanın içinde sargı bezi unutulmuş diye bir duyum aldım. Konuyu duyan bilen var mı? Doğruluk payı nedir? Doktor ve ebeler hakkında soruşturma başlatılmış diyorlar. Doktor kimmiş bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
Niğde'de yaşanan olay (Hassas İçerik)
marbling10 nigdede yasiyorum hic duymadim boyle birsey dun aksamda acildeydim arkadasim var ebe olsa duyardim sanki ama yinede gizli olabilir🤔🤔
marbling10 Normal doğumda hastahanin içine nasıl sargı bezi girer 🧐
marbling10 istanbulda benim arkadaşımda da bahsettiğiniz sargı bezi yani tamponu unutup dikmişler, sonra tekrar dikişleri açıp almışlar tekrar dikmişlet filan rezalet 😑
marbling10 Niğde’de üniversite hastanesi var mıydı ya 😮
Es_eskaya51 bir arkadaş muayene sırası beklerken, birileri gelmiş dava açacağız diye bağırmışlar o esnada duymuş bu durumu. Öğrenme şansınız olabilir mi?
melekkizim_00 Evet Ömer halisdemir üniversite hastanesi
marbling10 kuzenim apandisit ameliyatında yaşamış bunu dikiş ipliği ve gazlı bez unutmuşlar 🤭
elfmoom aynısı aynı operasyonda eşime olmuş bekarken :/
marbling10 aaa gerçekten mi? ilaç alrrjisi oldu mu sonra
elfmoom yok bir alerji gelişmemiş ama enfeksiyon baya büyümüş doktor bile panik olmuş tekrar operasyona almışlar
…….
marbling10 😱😱😱 allah korusun zaten kafamda bir milyon soru bide bu eklenir🤦♀️
Es_eskaya51 ya valla işte ben de devlete gidiyorum bir de Sezaryen olacağım bi merak etmedim değil. Hani denilene göre doktor doğumu yapmış çıkmış, hemşireler ebeler temizleyecekmiş o esnada olmuş diye duydum da 🤷
marbling10 hangi doktor sizinki
- Düzenlendi
Es_eskaya51 Esra hoca ,sizinki?
marbling10 Esra hanim istifa etmis yalniz bilginiz yokmu
Es_eskaya51 evet var. Siz nereden duydunuz?
Es_eskaya51 sizin doktorunuz kimdi?