marbling10 istanbulda benim arkadaşımda da bahsettiğiniz sargı bezi yani tamponu unutup dikmişler, sonra tekrar dikişleri açıp almışlar tekrar dikmişlet filan rezalet 😑
Niğde'de yaşanan olay (Hassas İçerik)
marbling10 Niğde’de üniversite hastanesi var mıydı ya 😮
Es_eskaya51 bir arkadaş muayene sırası beklerken, birileri gelmiş dava açacağız diye bağırmışlar o esnada duymuş bu durumu. Öğrenme şansınız olabilir mi?
melekkizim_00 Evet Ömer halisdemir üniversite hastanesi
marbling10 kuzenim apandisit ameliyatında yaşamış bunu dikiş ipliği ve gazlı bez unutmuşlar 🤭
elfmoom aynısı aynı operasyonda eşime olmuş bekarken :/
marbling10 aaa gerçekten mi? ilaç alrrjisi oldu mu sonra
elfmoom yok bir alerji gelişmemiş ama enfeksiyon baya büyümüş doktor bile panik olmuş tekrar operasyona almışlar
…….
marbling10 😱😱😱 allah korusun zaten kafamda bir milyon soru bide bu eklenir🤦♀️
Es_eskaya51 ya valla işte ben de devlete gidiyorum bir de Sezaryen olacağım bi merak etmedim değil. Hani denilene göre doktor doğumu yapmış çıkmış, hemşireler ebeler temizleyecekmiş o esnada olmuş diye duydum da 🤷
marbling10 hangi doktor sizinki
- Düzenlendi
Es_eskaya51 Esra hoca ,sizinki?
marbling10 Esra hanim istifa etmis yalniz bilginiz yokmu
Es_eskaya51 evet var. Siz nereden duydunuz?
Es_eskaya51 sizin doktorunuz kimdi?
marbling10 detayli 2li tarama falan bulent beye gittim oda gecici gorevle gidiyormus ilk doktorum olan bilge hanima gectim
Es_eskaya51 ben de Bilge hanıma gideceğim artık Esra hocanın yönlendirmesiyle. Memnun musunuz Bilge hocadan. Esra hoca neden ayrılmış biliyor musunuz
marbling10 sezeryan olmasın o benim bildiğim normal dogum da sargı bezi kullanılmıyor
yagmuurry1 kanamayı temizlemek in kullanılıyormuş. Zaten kadın kendisi çıkarmış duyduğuma göre