Es_eskaya51 bir arkadaş muayene sırası beklerken, birileri gelmiş dava açacağız diye bağırmışlar o esnada duymuş bu durumu. Öğrenme şansınız olabilir mi?

melekkizim_00 Evet Ömer halisdemir üniversite hastanesi

marbling10 kuzenim apandisit ameliyatında yaşamış bunu dikiş ipliği ve gazlı bez unutmuşlar 🤭

elfmoom yok bir alerji gelişmemiş ama enfeksiyon baya büyümüş doktor bile panik olmuş tekrar operasyona almışlar

Es_eskaya51 ya valla işte ben de devlete gidiyorum bir de Sezaryen olacağım bi merak etmedim değil. Hani denilene göre doktor doğumu yapmış çıkmış, hemşireler ebeler temizleyecekmiş o esnada olmuş diye duydum da 🤷

marbling10 detayli 2li tarama falan bulent beye gittim oda gecici gorevle gidiyormus ilk doktorum olan bilge hanima gectim

Es_eskaya51 ben de Bilge hanıma gideceğim artık Esra hocanın yönlendirmesiyle. Memnun musunuz Bilge hocadan. Esra hoca neden ayrılmış biliyor musunuz

yagmuurry1 kanamayı temizlemek in kullanılıyormuş. Zaten kadın kendisi çıkarmış duyduğuma göre

marbling10 hayir bilmiyorum ama bilge hanimin tatli ve guler yuzlulugunden memnunum bulent beyden sonra onunda bilgisi falan tabi cok baskaydi ama bilge hanimi seviyorum sezeryan olacagim icin pozitif elektrik almam lazimdi onuda aliyorum kac haftaliksiniz

Es_eskaya51 18 haftalığım. İnşallah iyi ilerleriz biz de, ilgilenmesi beni dinlemesi önemli çünkü geçmiş hikayelerim var