Es_eskaya51 bir arkadaş muayene sırası beklerken, birileri gelmiş dava açacağız diye bağırmışlar o esnada duymuş bu durumu. Öğrenme şansınız olabilir mi?
melekkizim_00 Evet Ömer halisdemir üniversite hastanesi
Es_eskaya51 bir arkadaş muayene sırası beklerken, birileri gelmiş dava açacağız diye bağırmışlar o esnada duymuş bu durumu. Öğrenme şansınız olabilir mi?
melekkizim_00 Evet Ömer halisdemir üniversite hastanesi
marbling10 kuzenim apandisit ameliyatında yaşamış bunu dikiş ipliği ve gazlı bez unutmuşlar 🤭
elfmoom aynısı aynı operasyonda eşime olmuş bekarken :/
marbling10 aaa gerçekten mi? ilaç alrrjisi oldu mu sonra
elfmoom yok bir alerji gelişmemiş ama enfeksiyon baya büyümüş doktor bile panik olmuş tekrar operasyona almışlar
…….
marbling10 😱😱😱 allah korusun zaten kafamda bir milyon soru bide bu eklenir🤦♀️
Es_eskaya51 ya valla işte ben de devlete gidiyorum bir de Sezaryen olacağım bi merak etmedim değil. Hani denilene göre doktor doğumu yapmış çıkmış, hemşireler ebeler temizleyecekmiş o esnada olmuş diye duydum da 🤷
marbling10 hangi doktor sizinki
Es_eskaya51 Esra hoca ,sizinki?
marbling10 Esra hanim istifa etmis yalniz bilginiz yokmu
Es_eskaya51 evet var. Siz nereden duydunuz?
Es_eskaya51 sizin doktorunuz kimdi?
marbling10 detayli 2li tarama falan bulent beye gittim oda gecici gorevle gidiyormus ilk doktorum olan bilge hanima gectim
Es_eskaya51 ben de Bilge hanıma gideceğim artık Esra hocanın yönlendirmesiyle. Memnun musunuz Bilge hocadan. Esra hoca neden ayrılmış biliyor musunuz
marbling10 sezeryan olmasın o benim bildiğim normal dogum da sargı bezi kullanılmıyor
yagmuurry1 kanamayı temizlemek in kullanılıyormuş. Zaten kadın kendisi çıkarmış duyduğuma göre
marbling10 hayir bilmiyorum ama bilge hanimin tatli ve guler yuzlulugunden memnunum bulent beyden sonra onunda bilgisi falan tabi cok baskaydi ama bilge hanimi seviyorum sezeryan olacagim icin pozitif elektrik almam lazimdi onuda aliyorum kac haftaliksiniz
Es_eskaya51 18 haftalığım. İnşallah iyi ilerleriz biz de, ilgilenmesi beni dinlemesi önemli çünkü geçmiş hikayelerim var
marbling10 doktor iyi guler yuzlu galan ama.tabi yogun 3doktor eksigi var suan daha da yogun olacak vakit bulursa ilgilenebilir insallah