Bebegimgeliyo -Y61- bende henüz olmadım nasıl olunuyor üzerinize örtü örtüyolae ve bakmıyorlar mı ben biraz baya utangacımda
Morvy -Y61- iyi ozaman ya ben hamile kalmadan önce alttan muayene oldum hiç canım yanmadı umarım aynı şekilde olur
1prensannesi-34 -Y61- kaçıncı haftada oldunuz benim doktorum bana 37 haftada gel çatı muayenesi yapıcam dedi umarım zor geçmez
mom- Morvy benim normal olacak galiba kendimi korkutmamakta çalışıyorum onu kucağıma alacağım kokusunu içime çekeceğim ana odaklanıyorum ama 😢Allah yardımcımız olsun
KZeynepk Morvy benimde öyle canım son yarım santimim kaldı doktorum 10 cm olunca normal doğum zor dedi bakalım çarşamba kontrolumuz var😊nişanım geldi 1cm açıklığım varmış beklemedeyiz
Morvy KZeynepk oh hadi çok az kalmış ozaman desenize doğumunuz hemende olabilir 1 haftayada olabilir belli olmaz umarım yarım cm den kaybetmezsiniz bir an önce gelse bari🙈🌸
2sy Morvy cantamiz hazir sezaryen olacağı icin maksimum 10-15 gune kucagima alicam insallah 🙏🏻☺️ 36+5 haftalığız cok sukur buralara kadar gelebildik🙏🏻
Gizemli1626 Benim en uygulamaya göre Eylül 13 fakat doktor Ağustos sonu diyor sanırım Eylül’ü buldurmayacak 🥰