mom- Morvy benim normal olacak galiba kendimi korkutmamakta çalışıyorum onu kucağıma alacağım kokusunu içime çekeceğim ana odaklanıyorum ama 😢Allah yardımcımız olsun
Bebegimgeliyo -Y61- bende henüz olmadım nasıl olunuyor üzerinize örtü örtüyolae ve bakmıyorlar mı ben biraz baya utangacımda
KZeynepk Morvy benimde öyle canım son yarım santimim kaldı doktorum 10 cm olunca normal doğum zor dedi bakalım çarşamba kontrolumuz var😊nişanım geldi 1cm açıklığım varmış beklemedeyiz
Morvy KZeynepk oh hadi çok az kalmış ozaman desenize doğumunuz hemende olabilir 1 haftayada olabilir belli olmaz umarım yarım cm den kaybetmezsiniz bir an önce gelse bari🙈🌸
2sy Morvy cantamiz hazir sezaryen olacağı icin maksimum 10-15 gune kucagima alicam insallah 🙏🏻☺️ 36+5 haftalığız cok sukur buralara kadar gelebildik🙏🏻
Morvy -Y61- iyi ozaman ya ben hamile kalmadan önce alttan muayene oldum hiç canım yanmadı umarım aynı şekilde olur
Gizemli1626 Benim en uygulamaya göre Eylül 13 fakat doktor Ağustos sonu diyor sanırım Eylül’ü buldurmayacak 🥰
Hanife00 Ozgeyagiz Amin inşallah bu günlerde gelip geçicek elbet Dua sabır ve yardım evi yanan birsürü vatandaşımıza Allah sabır versin