hepoyleolurzaten Morvy heyecan sarıyor 🥲 bugün çantamı hazırlayacağım, uygulamaya göre 29 gün var 30 Ağustos görünüyor ama doktorumuz 16 Ağustos itibariyle bekleyebiliriz dedi bakalım oğluşum ne zaman gelmek isterse 🤭☺
Pirincveannesi hepoyleolurzaten sizinle aynıyız bende 30 görünüyo ama etrafımdakiler her ne kadar karnım çok olmasada aşağıda hep karnım geçen eşim karnın aşağıya düşmüş iyice dedi etrafımdakilerde bu yüzden sen 15ne kalmazsın diyo ama bakalım hayırlısı inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza
cgdm-trzi Morvy çatı muayenesi olduğunuzda bebeğinizin başıyla uyumlu olup olmadığını söyler bence doktorunuz inşallah gönlünüze göre olur doğumunuz 🌸♥️
Morvy cgdm-trzi yaa öylemi? Ben henüz çatı muayenesi olmadım ultrasona göre 2 hafta önde gözüküyor belki yanılma payı vardır ultrasonum eşimde iri değil bende değilim niye böyle oldu anlamadım😅
Kdk Morvy doğum şeklim 2,5 hafta sonra belli olacak. İlk hamileliğim biraz korku, heyecan, mutluluk her şeyden biraz biraz var. Hastane çantam hazır değil ve evim henüz tam bir temizlik görmedi. Beni en çok geren şeyler bu ikisi😂
Morvy Kdk bence artık hazırlayın☺️ Bende öyle büyük bir temizlik yapamadım ailelerimiz bize uzak yardım edecek kimsede yok ben saldım gitti eşim artık günlük temizliklerime yardım edecek ona bile razıyım😅
cgdm-trzi Kubra2929 tombikmiş ne güzel 😍 çatın müsaitse tabiki doğurursun canım sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻😌
betulmudedibiri Kubra2929 36+2 de 3200 dü muhtemelen şuan 37 olduk 3400 olmuştur benim bebeğim de. Doktorum sürekli iri bebek olduğunu vurgulayarak sezeryana hazırlıklı olmamı güdülüyor aslında😥 normal olmasını istiyorum ama nasip kısmet kendisi ne zaman be nasıl gelmek isterse artık
Morvy Umbilik ağustos sonuna gelir belki hiç belli olmaz inşallah kolay bir doğum olur sağlıkla alın kucağınıza☺️
Bskrck Benim de son 5 günüm kaldı çok tuhaf duygular yaşıyorum sevinç mutluluk korku hepsi birbirine girdi🙈😅
Morvy Selma_aygun benimde ilk doğumum ama doğumun başladığını anlamak imkansız bence illaki bişeyler olacak hissedicez veya suyumuz gelicek zaten sürekli kontrol altındayız☺️ Sağlıkla gelsinler🌸
Hav12316 Nghnyvz0408 benim doğum günüm 13 Ağustos oğlum da 18 i sezeryan olacak ama doktor 13 Ağustos alırmısınız dedim yok dedi😩
Rabiiakaradas Morvy bende artık cok zorlanmaya basladım bir an önce dogurmak istiyorum korku az desem yeridir cunku beden ağrısı cok zor 🤦🏻♀️
Morvy Rabiiakaradas bende çok zorlanıyorum karnım daha fazla büyümesin istiyorum sanki bünyem kaldırmayacakmış gibi hissediyorum çünkü pek kiloda alamadım kilo alsaydım dahamı iyi olurdu dahamı iyi taşırdım diyrum. Korkuyorumda doğumdan bende biran önce olsun bitsin istiyorum artık
MEAsya Morvy bnmde son doğum tarihim 13 Ağustos 38+2 olduk sancı nişan hiç bişey yok yarın kontrolüm var çatı muayenesi olucam sonra karar vericez sezeryansa gün vericek artık son günler diyebiliriz sağsalim evlatlarımıza kavusalim inşallah 🤲
Morvy MEAsya bitmiş sizinkide sezaryen olursada artık çok bekletmez doktorunuz sağlıkla gelsin inşallah☺️
cgdm-trzi Morvy ahahah 😅 tabi yanılma payı olabiliyor. Çatı muayenesini erken yapan da var doğuma kadar yapmayan da doktora bağlı yani 🙂 İyi düşünün güzel olsun her şey inşallah 🌸❣️