Bsraa35 Morvy bizde 39+1 olduk doğum şeklimiz hala belli değil 🤷🏻♀️☺️ Normal Bekliyoruz bakalım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı 🤲🏻
Ozgeyagiz Hanife00 Allahım yar ve yarımdınız olsun yapanlardan da ahirette ALLAH’ın gazabına ugrasınlar inşallah… Bolca dua et canım elinden geldiğince güzel düşün yavrun etkilenmesin.. Bizde sizinle aynı acıyı yaşadık Mevlam yardımcımız olsun
Hanife00 Ozgeyagiz Amin inşallah bu günlerde gelip geçicek elbet Dua sabır ve yardım evi yanan birsürü vatandaşımıza Allah sabır versin
Bebegimgeliyo -Y61- bende henüz olmadım nasıl olunuyor üzerinize örtü örtüyolae ve bakmıyorlar mı ben biraz baya utangacımda
Morvy -Y61- iyi ozaman ya ben hamile kalmadan önce alttan muayene oldum hiç canım yanmadı umarım aynı şekilde olur
1prensannesi-34 -Y61- kaçıncı haftada oldunuz benim doktorum bana 37 haftada gel çatı muayenesi yapıcam dedi umarım zor geçmez
mom- Morvy benim normal olacak galiba kendimi korkutmamakta çalışıyorum onu kucağıma alacağım kokusunu içime çekeceğim ana odaklanıyorum ama 😢Allah yardımcımız olsun
KZeynepk Morvy benimde öyle canım son yarım santimim kaldı doktorum 10 cm olunca normal doğum zor dedi bakalım çarşamba kontrolumuz var😊nişanım geldi 1cm açıklığım varmış beklemedeyiz
Morvy KZeynepk oh hadi çok az kalmış ozaman desenize doğumunuz hemende olabilir 1 haftayada olabilir belli olmaz umarım yarım cm den kaybetmezsiniz bir an önce gelse bari🙈🌸