Devlet vs. Özel
- Düzenlendi
Polyyy aminn aminn canımm 🤲🏻 gerçekten iyi insanlar olunca bu işin özeli devleti yok. İnşallah seninde karşına iyi insanlar çıkarsın Rabbim ben hep böyle dua ettim kendime.
İlk doğumum bu benim, benim için doğum süreci zor oldu eğer insanlarda kötü davranmış olsa psikolojikman da kötü olurdum😐
RabEm Şöyle ki devletin imkanları gerçekten daha fazla. Özelde doğum yapılacak olursa da her özelde yenidoğan yoğun bakım yok ve bu yüzden devlete sevk olabiliyor. Özelde şu yönden güzel sonuçta parasını veriyorsun ve isteseler bile kötü ve kırıcı davranmaya hakları yok. Devletteki doktorları da az çok anlayabiliyorum Hergün yüzlerce hasta ile ilgileniyorlar hakları ödenmez gerçekten. Onların da tatlı dile ihtiyacı var diye düşünüyorum.
RabEm devlette ozel gıbi dogum yaptım elhamdülillah 🌺
RabEm doktor iyi anlayışlıysa ikisi de iyi ama devlet için bir kaç kişiden duydum pandemi sürecinde doğumda yada anne odada sancı çekerken içeri kimseyi almıyorlarmış. Bütün sancılı süreci tek geçirmek beni korkutuyor. Bu yüzden özele gidiyorum.
Bence maddiyatla alakası yok normalde sezeryanda olsan aynı acıları çekiyorsun sonuç olarak sadece ordakilerin güler yüzlü olmasına para veriyorsun artık çogu devlet hastaneleri özel odalı sadece 1 gün kalıyorsun ordada bana gülmüşler gülmemişler umursamam o kadar parayı sadece ☺️ Veriliyor.. Yazık bence
akdmr12 öyle Demeyin Bence her hastane bir olmuyor benm ablam devlete doğum yaptı hatta doğum evi yani sadece çoçuk ve doğum üzerine bir hastane 4 gün sancı çektiler ablam sancı odasında annem kapıda içeri bile almadılar 4 gün sonunda tanıdık bir ebe sayesinde annem içeri girdi ablamı en sonunda yüksek tansiyondan aldılar ve benm yenim kakasını yedigi için 1 ay küvezde kaldı bu olay olalıda 6 sene oldu
RabEm ayy özel tabiki insan parası varsa özel olacak devlettekilerin asık süratlarını hiç çekilmez doğum sürecinde