Bence maddiyatla alakası yok normalde sezeryanda olsan aynı acıları çekiyorsun sonuç olarak sadece ordakilerin güler yüzlü olmasına para veriyorsun artık çogu devlet hastaneleri özel odalı sadece 1 gün kalıyorsun ordada bana gülmüşler gülmemişler umursamam o kadar parayı sadece ☺️ Veriliyor.. Yazık bence

H_myra1 valla çevremdekiler devlette öyle olur diye bana çok söylediler ama şükür benim öyle olmadı 😂

buiyimi çok kötü olmuş Rabbim bundan sonra hep iyilerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻

akdmr12 öyle Demeyin Bence her hastane bir olmuyor benm ablam devlete doğum yaptı hatta doğum evi yani sadece çoçuk ve doğum üzerine bir hastane 4 gün sancı çektiler ablam sancı odasında annem kapıda içeri bile almadılar 4 gün sonunda tanıdık bir ebe sayesinde annem içeri girdi ablamı en sonunda yüksek tansiyondan aldılar ve benm yenim kakasını yedigi için 1 ay küvezde kaldı bu olay olalıda 6 sene oldu

RabEm ayy özel tabiki insan parası varsa özel olacak devlettekilerin asık süratlarını hiç çekilmez doğum sürecinde

RabEm tabikide özel ha guzel devlet varmıdır vardır belki ama benim karşıma çıkmadı şimdiye kadar 4 yılda 😏

RabEm Hemşire olarak sana şunu diyeyim özel hastanede olursun eben bilgisiz ve bilinçsiz olur doktorun pek umursamaZ olur .
      devlete gidersin çok ayrıntıcı doktora denk gelirsin ve ebelerin yılların ebesidir ve sayelerinde mükemmel doğum gerçekleştirirsin.
      devlet yada özel değil önemli olan doktorunda ebeninde iyisine denk gelmek . Devletin imkanı daha çok Buda aklında bulunsun .
      devlette çalıştım ve sınırsız imkanı var .
      ama özelde fazladan kullandığın bir flasterin bile hesabını sorarlar .
      Ben özel hastaneye gitmiyorum devletede gitmiyorum özel muayenehaneye gidiyorum çok riskli bir gebelik geçirdiğim için .
      doktorum doğumu özel hastanede yaptırıyor .
      ama risksiz gebelik geçirseydim devlette tanıdığım ve güvendiğim ebe ve doktor vardı🙏
      ama maalesef riskli gebeliğim olduğu için üst düzey doktora gitmeliydim

Özelin bile özeli var bence . Küçük bir şehirdeki özeller inanjn devlet hastanelerinden daha kötü makineler eski doktoröae acayip ha tek iyi şey hızlı randevu

RabEm İmkan varsa özel. Sadece doğum olarak düşünme hamilelik sürecinde devlet doktorları pek telefon no vermek istemiyorlar ama özel doktorlar veriyor. Ben özel muayenesi olan doktora gidiyorum gece kanama geçirdiğim de bile ulaşıyorum kendisine bu çok önemli bir detay. Ultrason bi 10 dakika sürüyor her gittiğimde bak kolu, bacağı, parmakları diye gösteriyor. Kanama alanım vardı bak tam şurası ince saç gibi kalmış orası kanama alanı diyor. Bebeğin eşi aşağıda bak eş şu diyor görüyor musun şurası rahim diyor yani ben pek internette şu neden olur bu neden olur diye araştırmıyorum çünkü tüm açıklığı ile doktorum anlatıyor. Aklımda soru işareti kalmıyor o yüzden ben özel tercih ediyorum.

Ozelede gidiyorum devletete her ikisinde de ilgi mukemmel 👍👌 ozele gitmemdeki amac esimde yanimda olabiliyor oda görebiliyor. Devlette girebilse yanima inan ozele gitmem

Tamamen doktorun güler yüzlülüğü ilgili olması seni takip etmesinden kaynaklanıyor özeli devleti yok devlete gidip hamileliği güzel geçip normal doğum yapan çok ablamda öyle yaptı özelden memnun kalmadı doktorları ilgisizdi devlet çok ilgilendi baktı takipte kaldı ve normal doğum yaptı 2 tane çocuğu var

RabEm ilk özelde oldu doğumum şimdi devlette olucak. Bakalım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim denk getirsin..

RabEm 31 haftalığım şimdiye kadar devlere gittim ultrason berbat göremiyorsun bebegi sadece bir karanlık.. ayrıca her gittiğimde farklı doktora ve onun da genelde asistanı oluyor ona denk geldim.Anlayacağınızı devlette bir doktor takip edemiyor etse bile doğuma gene başka doktor denk gelebiliyor ama özelde kim takip ediyor ise doğuma o geriyor 32. Haftamda özele başlıyorum :)

RabEm bende özele gidiyorum ama devlete arada gidiyorum benm şuanki düşüncem normal doğum yapablirsem devlette yapmayı düşünüyorum özel çok gerekli değil bence ama sezeryan olmak zorunda kalırsam özelde olurum

RabEm kesinlikle özel durum müsaitse 20 haftalığım ünivde özel muayene ye gidiyorum. Aynı hastanenin hem özeline hem normal muayenesine gittim . Aradaki fark binlerce . Nedense poliklinikler boşbeleş ne bebekle ilgili bilgi veriyor ne sorulara doğru dürüst cvp veriyorlar bide sanki hamilelik kötü birşeymiş gibi kötü davranıyorlar🤷‍♀️ Hiç sevmiyorum devletin muayenelerini üçretsiz diye hayvan gibi davranıyorlar. Hayvanlara hakaret ettim yani hayvanlar sevgi dolu🤷‍♀️

akgunbirsen kesinlikle öyle devletin doktoru iyi davransa bile doğru dürüst bilgi vermiyor bebek iyi önümüzdeki ay gel diyor.🤷‍♀️ Bebeği de göremiyorsun sana bebek bu demiyor . Allah mecbur etmesin devlet son sırada benim için🤷‍♀️ Ben ilk gebeliğimde mecburen hamilelik boyunca devlete gittim hiç ilgi görmedim dovn sendromu olabilir dediler gel alalım dediler . Ben şok oldum sen sordunmu bana almak için izin veriyormuyum. Allahtan cahillik edip almadım oğlum turp gibi. Şimdi ikinciye gebeyim özel ilk terçihim her yönden🤷‍♀️

RabEm ozele gidiyorum ama imkanlardan dolayı degil bebisim tüp bebek zaten ilce de oturuyorum devlette imkanlar kısıtlı. Geçen muayeneye gittim nstde sanci cıktı yatış yapildi 35.haftamdi yatış yapildi. 24 saatte 1500tl ödedim yani bu hak mı Allah olmayana yardim etsin. Resmen kredi kartı olmasa öylece kalacaktk