25′inde sezaryen oluyorum, 29.haftadan beri dönmedi, yan yatmış eli ensede bir keyif bebesi 😍 son 8 gün, en başından beri normal istiyordum, hiç açıklığım yok, geçen ilk kez sancım oldu heyecan yaptım döndü diye dönmemiş, doktor pek dönmez dedi, 37+6′yım. Cuma 38.

momsboys 38+1 ara sıra sancı geliyor ama nst de en son gittiğim de 40 a bile çıkmadı sancı 😅

39+4 gelmiyor nasıl gelecek bu bebe ada çayı ahududu çayı içiyorum ama yok

idiloska sağlıkla dogsunda sezaryen olsun önemli değil bence en azından ne zaman dogurcagın belli olur 😅😙

momsboys 38+3 olduk 2. Doğum ve sezaryen olacağım 39. Haftamda yani pazartesi normalde olacaktı dogumum ama ben 39+4 gibi gideceğim yani haftaya cuma kesin doğum.

Alyamm_ ah allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım senin günün belli kafam rahat bizimki kimbilir ne zaman gelecek

momsboys 38+3 olduk bizde,bir parmak kadar açılma var ama kasılmalarım henüz düzensiz beklemedeyiz 🤩

Benim yarın fitil ile dogumu başlatacaklar kızlar nasıl olacak hiçbir fikrim yok umarım kolay olur biraz korku başladı 😔