tugbade momsboys size verilmedi mi gün ? Normal düşünüyorsunuz ozaman 🥰 teşekkür ederim hepimiz inşallah 🙏🏼
rmseren momsboys 38+3 olduk bizde,bir parmak kadar açılma var ama kasılmalarım henüz düzensiz beklemedeyiz 🤩
Mervemerve58 Turuncusever aynı durumdayız 39+6ve yarın kontrol en geç 41 e kadar bekliycez dedi doktorum
Ebru42 Benim yarın fitil ile dogumu başlatacaklar kızlar nasıl olacak hiçbir fikrim yok umarım kolay olur biraz korku başladı 😔
Turuncusever momsboys bende sancı yok tık yok 39+6 yarın tekrar kontrol var suyum da iyi bida bakcak çatıma
momsboys Turuncusever merak etme haftaya ben senin yerine gecerim sen doğurmuş olursun😀 bayrağı teslim alırım
Ebru42 Turuncusever yarın 40 olacak canım suyum hamilelik boyunca hep azdı yani hep sınırda yeterli dediler ama artık iyice azalmış doktor daha fazla beklemeye gerek yok yarın gel yatışını yapalım dedi
Turuncusever Ebru42 bnmde yarın değil diğer gün 40 olcak fitil vermezler dmi bnada sancıları hissetmiomuşum nstde düzenli sancım çkıyo ama açılmam yok
momsboys tugbade evet ilki normal dogumdu kısmet olursa ikinci oglumuda normal dogumla kucagıma almayı istiyorum
Ebru42 Turuncusever bilmiyorum ki canım ben suni sancıyı duydum da bu fitili ilk defa duydum bol bol merdiven in çık açılman olsun da gerek kalmasın inşallah
SemaIrem Turuncusever önce suni sancı vereceğini söyledi sonra duruma gore sezeryan olabilirmiş 🤦♀️ insAllah ikisinede gerek kalmaz 🙏🏻