momsboys bende sancı yok tık yok 39+6 yarın tekrar kontrol var suyum da iyi bida bakcak çatıma

Turuncusever yarın 40 olacak canım suyum hamilelik boyunca hep azdı yani hep sınırda yeterli dediler ama artık iyice azalmış doktor daha fazla beklemeye gerek yok yarın gel yatışını yapalım dedi

momsboys 40+2 olduk eğer gelmezse salı günü doğumu başlatacağını söyledi doktor 🤷‍♀️

momsboys size verilmedi mi gün ? Normal düşünüyorsunuz ozaman 🥰 teşekkür ederim hepimiz inşallah 🙏🏼

Ebru42 bnmde yarın değil diğer gün 40 olcak fitil vermezler dmi bnada sancıları hissetmiomuşum nstde düzenli sancım çkıyo ama açılmam yok

Turuncusever önce suni sancı vereceğini söyledi sonra duruma gore sezeryan olabilirmiş 🤦‍♀️ insAllah ikisinede gerek kalmaz 🙏🏻

Bende su anda 39+3 oldum agrim sancim var fakat ne gelen ne giden var beklemedeyiz bizde

Misrax benimde öyle ya korkuyorum 7 gün kaldı ama cıkacagı yok sanki kızlar erken geliyor diyor ama hayırlısı olsun

momsboys 39+4 ikinci gebeligim halen bir belirti yok ilk kızımı 39+5 de doğurmuştum inşallah bugün doğar bu da 🤲🤲🥰

momsboys bizde 39+1 olduk düzensiz sancılarınm oluyor bebeğin suyuda azalmış cts ye kadar gelmezse doğumu başlatacak büyük ihtimal normal mi sezeryan mi olur orası belli değil